SSK emeklisine refah payı verilecek mi? Refah payı kimlere, ne kadar verilecek?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
SSK emeklisine refah payı verilecek mi? Refah payı kimlere, ne kadar verilecek?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

TÜİK tarafından bugün Aralık ayı enflasyon oranı açıklandı. Emekli ve memur maaşına etki edecek olan oranın açıklanmasıyla beraber SSK emeklisine refah payı verilecek mi? Refah payı kimlere, ne kadar verilecek? soruları da araştırıldı.

Memur ve emekli maaşına yapılacak olan zam merak edilirken arama motorlarında SSK emeklisine refah payı verilecek mi? Refah payı kimlere, ne kadar verilecek? soruları da gündeme geldi. Aralık ayı enflasyon oranı ile birlikte son 6 aylık enflasyon farkı netleşti. İşte detaylar...

SSK EMEKLİSİNE REFAH PAYI VERİLECEK Mİ?

Aralık ayı enflasyon oranının açıklanmasıyla beraber 6 aylık enflasyon oranı netleşti. Emekli ve memura refah payının ne kadar verileceği ise henüz bilinmiyor. Refah payının Meclis'te görüşülmesiyle beraber soruların yanıtı netleşecek. 

SSK emeklisine refah payı verilecek mi? Refah payı kimlere, ne kadar verilecek?

EMEKLİ VE MEMUR MAAŞI NE KADAR OLDU 2024?

TÜİK, 2023 yılının aralık ayına ilişkin enflasyon verileri açıklandı. TÜFE, aralık ayında yüzde 2,93 yıllık bazda ise 64,77 arttı. Böylece, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin yeni yılda alacağı enflasyon farkı yüzde 37,57 oldu. Verilerin ardından gözler, refah payı, en düşük emekli maaşı ve kök maaş düzenlemelerine çevrildi.

ARALIK AYI ENFLASYON ORANI YÜZDE KAÇ?

Aralık ayı enflasyon oranı TÜİK tarafından açıklandı. Aralık ayında yüzde 2,93 olurken yıllık bazda 64,77 arttı.

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...