Yasin Cinkaya bulundu mu? Son dakika Yasin Cinkaya haberleri! Yasin Cinkaya son durum ne?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yasin Cinkaya bulundu mu? Son dakika Yasin Cinkaya haberleri! Yasin Cinkaya son durum ne?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Aydın’ın Didim ilçesi açıklarında teknesi bulunan ama kendisine ulaşılamayan Denizlili iş adamı Yasin Cinkaya için endişeli bekleyiş sürüyor. 14 Aralık tarihinden itibaren kendisinden haber alınmayan Yasin Cinkaya için arama çalışmaları başlatılmıştı. Kayıp Yasin Cinkaya gündemde yer alıyor. Yasin Cinkaya bulundu mu? sorusunun yanıtı araştırılıyor. Peki iş insanı Yasin Cinkaya bulundu mu, son durum ne? İşte detaylar…

Aydın’ın Didim ilçesinde balık tutmak için denize açılan Yasin Cinkaya kayboldu. Cinkaya’nın teknesi, Didim açıklarında bulunurken, kayıp iş insanından bir ize rastlanılmadı. Sahil Güvenlik ekiplerinin Cinkaya’yı bulmak için denizde başlattığı arama çalışmaları devam etmekte.  Kayıp iş insanı Yasin Cinkaya için endişeli bekleyiş devam ederken Yasin Cinkaya bulundu mu? sorusuna yanıt aranıyor.  Yasin Cinkaya arama çalışmalarındaki son durumu haberimizden takip edebilirsiniz.

YASİN CİNKAYA BULUNDU MU?

47 yaşındaki iş adamı Yasin Cinkaya’ya aramaların beşinci gününde ulaşılamazken, İzmir ve İstanbul’dan gelecek dalgıç ekiplerinin deniz dibinde de arama çalışması gerçekleştireceği belirtildi.

Ekipler şimdiye kadar Eşek Adası etrafındaki arama çalışmalarından sonuç alamazken, arama alanının genişletildiği, çalışmalara bölgedeki balıkçı teknelerinin de destek vereceği öğrenildi. Ünlü iş adamı Cinkaya için denizden Sahil Güvenlik ekipleri ve dalgıç adamlar tarafından arama yapılırken, havadan da helikopter ve uçaklarla arama çalışmaları sürüyor.

Yasin Cinkaya bulundu mu? Son dakika Yasin Cinkaya haberleri! Yasin Cinkaya son durum ne?

NE OLMUŞTU?

Faber Mermer Yönetim Kurulu üyesi, evli ve iki çocuk babası Denizlili iş adamı Yasin Cinkaya (47), FBR isimli teknesi ile 14 Aralık tarihinde Didim’den denize açıldı. Cinkaya’nın yat limanına geri dönmemesi üzerine ailesi telefonla kendisine ulaşmaya çalıştı ama başarılı olamayıp güvenlik güçlerine kayıp ihbarında bulundu. Yapılan ihbarın ardından harekete geçen Sahil Güvenlik ekipleri Cinkaya’nın teknesinin Eşek Adası yakınlarında olduğunu tespit etti. Ekipler yaptıkları incelemede teknenin boş olduğunu, Cinkaya’nın telefonunun ve eşyalarının teknede olduğunu belirledi. Cinkaya’ya ait tekne Sahil Güvenlik ekiplerince sahile çekildi. Yasin Cinkaya’yı bulmak için denizden ve havadan arama çalışmaları devam ediyor.

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...