Barzani-Erdoğan 'yeni süreci' konuşacak

Kaynak: CHA
Barzani-Erdoğan 'yeni süreci' konuşacak
GÜNDEM Haberleri  / CHA

Türkiye'ye gelen Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi( IKBY) Başbakanı Neçirvan Barzani'nin gündeminde PKK'nın silah bırakması ve yeni sürecin hayata geçirilmesi var.

Türkiye'ye gelen Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi( IKBY) Başbakanı Neçirvan Barzani'nin gündeminde PKK'nın silah bırakması ve yeni sürecin hayata geçirilmesi var. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugün akşam saatlerinde Barzani'yi Resmi Konut'ta kabul edecek. Görüşmede, Öcalan'ın Nevruz'daki açıklamaları, Irak'ta ve bölgede yaşanan gelişmelerin ele alınması bekleniyor. Görüşmede ayrıca Suriye'deki Kürtlerin durumunun da masaya yatırılması bekleniyor.

Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...