Avcı “Battı” demeden batmazdı güneş!

A -
A +

Oh be… Ne mutlu! Nihayet Trabzonspor içindeki devi uyandırdı da başımız dik olup, göğsümüz kabarıverdi. 
Fenerbahçe, Sivas ve Başakşehir’in Avrupa’yı hallaç pamuğu gibi savurup attığı müthiş gecede sadece oynadığı futbol değil ortaya koyduğu muazzam karakterle yıldızlaşmak bu olsa gerek. 

 

Avrupa Trabzonspor olmadan olmazdı.
Gördünüz mü inanınca neler olduğunu? 

 

Monaco gibi bir devin Trabzonspor’un dört golle şahlanıp devleştiği gecede Fransız temsilcisinin nasıl bir cüceye dönüştüğünü?

Yerinde hamleler 

İşte asıl “kazanmak” denilen şey bu cesaret Abdullah Hoca’m. Yerinde hamleler ve doğru oyun. Hüseyin-Vitor Hugo ve de geçiş oyununu en iyi oynayabilecek isim Trezequet hamlesini yaptıran o; teknik ve taktik zekâ dediğimiz akıl oyunu Hoca’m… “Avrupa’da ben de varım” demek adına korkuları yok edip, ümitleri büyüten bu azim, inanç ve kararlılık.

Gol üstüne gol üretmek

Hayallerin suya düşmediğini ve bu yolda çok daha iyi hedeflere yürüyeceğimizi ürettiğimiz pozisyon ve gollerle göstermek ne harika bir duygu. Karadeniz Fırtınası Trabzonspor, Djaniny, Bakasetas, Bardhi, Trezeguet ve takım olarak tarihe geçmek ne güzel bir mutluluk. 
Teşekkürler gurur kaynağımız Trabzonspor. 

 

Teşekkürler bütün eleştirileri dün geceki teknik adamlık hamlesi ile çöpe attıran Abdullah Hoca’m. 

 

Çok teşekkürler bize Avrupa, Trabzonsporsuz olmaz kararlılığını gösteren bordo mavili renklere emek verenler.

 

MAÇIN ADAMI: Abdullah Avcı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.