Avrupa ‘Aslan’ı

Sesli Dinle
A -
A +

Okan Buruk’un akıl oyunu Erik Ten Hag ve yönetimindeki M.United’ı mat etti. Galatasaray, on kişi kalan İngiliz devini Şampiyonlar Ligi’nde devirerek tarih yazdı. Helal olsun. 

İcardi üzer de sevindirir de

Ne Old Trafford ne de ManU, Okan Buruk ve G.Saray’a hiç yabancı değildi. Şampiyonlar Ligi yarışında Kopenhag beraberliği sonrası deplasmanda ManU’dan alınacak üç puanı düşünen Okan Hoca hamle zenginliği adına Mertens, Oliveira, Nelsson ve Barış’ı kulübede tutarken, olabilecek en doğru on biri, en doğru dizilişle sahaya sürdü. Bu akılcı bir tercihti. Ne var ki, ilk 20 dakikada G.Saray oyun tutturamadı. 

 

Sahanın en çalışkanı İcardi’ydi. Önce penaltıyı kaçırdı üzdü ama sonra golünü atıp zaferi ilan etti. Hem de iki kere geri düşmüşken. Brezilyalı Casemiro, oyun lideri Fernandes ve Rashford gibi yıldızların olduğu orta sahada fazla pas kaybı yaşarsanız zorlanırsınız.

Geri dönüşümüz müthişti

Tutulamayan Danimarkalı golcü Höjlund dün iki gol attı, beşer dakika sonra önce Zaha sonra Kerem ile cevap verdik.

 

G.Saray’daki bu potansiyeli görünce “Gel de kızma!” diye söylenirken İcardi ile istediğimizi aldık.  

 

Evet. Elinizde Zaha, Angelino, Sanchez ve Tete gibi geçiş oyununu farklı pozisyonlarda oynayabilen tecrübeler varsa saha içi dizilişlere takılmazsınız.

 

MAÇIN ADAMI: Okan Buruk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.