Bravo Masuaku

Sesli Dinle
A -
A +

Keyifli, heyecanı yüksek ve bir o kadar da “herkese lazım” dediğimiz “adalet” adına tartışmalı bir lig seyrediyoruz. Sonu güzel olur İnşallah.

 

Sivasspor-G.Saray mücadelesinin gölgesinde kalan Beşiktaş-Adana Demirspor maçı aslında son dönemlerde seyrettiğim en güzel karşılaşmaydı.  

Güneş’ten sihirli dokunuş

Doğrusu şaşırdım, nerede Gaziantep’teki takım ve nerede dün geceki Beşiktaş? Şenol Güneş’in elinin takıma dokunduğu o kadar belli ki, zirve yarışının dışına düşmek istemeyen Beşiktaş kaleci Mert’ten en uç adamı Weghorst’a kadar her mevkide diri, istekli ve inanılmaz organizeydi.

 

Maça yüksek tempo ve “sol kanadı toparladı” dediğim Masuaku’nun erken golüyle harika bir başlangıç yaptılar.  

 

“Gol” dediysem öyle böyle değil, bir savunma adamı olarak Masuaku harika frikik kullandı. Vuruşa diyeceğim yok ancak Adana Demirspor kalecisi Ertaç barajı doğru kurdursa bu “frikik gol olur muydu?” doğrusu tereddüdüm var.  

Mert kalesinde devleşti

Bu arada N’Koudou altı pas içinde takımı adına inanılmaz bir fırsat harcarken saç baş yoldurttu. 

 

Kartal hücuma çıkarken çok pas hatası yaptı ve Adana Demirspor’a net pozisyonlar verdi. 

 

İşte o anda da kalesinde devleşen Mert devreye girdi ve Akdeniz ekibine geçit vermedi. Özetle Beşiktaş umut veren bir oyunla iyi sonuç çıkardı.

 

MAÇIN ADAMI: Arthur Masuaku

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.