Büyük karakterler!

Sesli Dinle
A -
A +

Geçmiş olsun hepimize… Şu acı dolu dönemde gülümsemeye o kadar ihtiyacımız vardı ki... Depremin trajik ortamında temsilcimiz Trabzonspor’un UEFA Konferans Ligi play-off turundaki Basel maçı Türkiye’nin tek yürek olduğunu görmek ve tribün kardeşliği adına moral oldu. Trabzonspor, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile o koreografi ve duygu bütünlüğü ne güzel bir geceydi Teşekkürler. 

Zor gecenin güzellikleri

Hiç kolay değildi bu maçı oynamak, yorumlamak ve de seyretmek. Düşünün acılar dağ gibi… Derdimiz futbol mu, o ikinci planda. Rakibin gücünü ölçmek - tartmak, ona göre strateji ve taktik geliştirmek kolay mı? 

 

Doğrusu zordu ama normalleşme de başlamalıydı. İşte Avcı ve büyük karakterlerden oluşan ekibi Hitz’in devleştiği gecede Basel kalesini önce Bakasetas, Abdulkadir ve Trezeguet ile üç kez zorladı. İkinci yarı genç Larsen ile golü bulup, zor olanı başardı, umarım devamı gelir. Ah bir de Gomez’in golü sayılsaydı. 

 

Teşekkürler Trabzonspor. Teşekkürler Abdullah Hoca’m. 
Nasıl da iştahlıydılar

 

Teknik direktör Heiko Vogel, “Gol atarsak sevinmeyeceğiz” dese de İsviçre temsilcisi, Konferans Ligi’ne o kadar odaklanmış ki, Trabzonspor’a geçit vermemek için varını yoğunu ortaya koydu. Trabzonspor büyük takım. Özellikle Uğurcan iki önemli kurtarışıyla sahada basmadık yer bırakmayan ve yüksek pas yüzdesi ile iyi oynayan Basel’e izin vermedi, tebrikler.

 

MAÇIN ADAMI: Larsen

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.