G.Saray Sara’yı iftiharla sunar

A -
A +

Galibiyet serisini devam ettiren ve zirvedeki yarış “Bensiz olmaz” diyen Galatasaray’ı bu sezon hiç bu kadar istekli ve azimli görmedim.

 

Sanki sarı kırmızılı camiadaki bütün olumsuzlukları bir maçta bitirmek istermiş gibi bir iştahla oynadılar, dün o görkemli atmosferde. Öyle ki herkes yeni transfer Osimhen’den skor üretmesini beklerken iki stoper Davinson Sanchez ve Abdülkerim’i gecenin golcüsü ve Sara’yı iki asist bir gol ile yıldızı yaptılar. 

Orantısız güç Sara

Galatasaray yeni duran top ustasını buldu. Artık Mertens rahat olsun yeni usta Sara; 
o kadar klas ve özellikli ki; Galatasaray’ın rakiplerinin yüreğini ağzına getiren orantısız güç gibi. Onun üstün vuruş tekniği ve becerisi sayesinde maçın başında Davinson Sanchez sonra Abdülkerim ile iki duran topta tabelayı değiştirdiler ve daha ilk yarıda Galatasaray’ı rahatlattılar. 

 

Tabii; Torreira’nın etkisi Mertens ve Barış Alper’in skora katkısı; özetle eski-yeni takım olarak Galatasaray’ın komple şiir gibi mükemmel oyununun da hakkını verelim. İşte maçın özeti bu bence.  

Olmuyor İlhan Hoca?

Geçelim; Çaykur Rizespor’un hocası İlhan Palut’a soruyorum. Korkunun ecele faydası var mı? Aklınız sıra 4-5-1 sistemi ile etten duvar örerek Galatasaray’ı durdurabileceğini mi sandınız, durduramazsınız! 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Bekir DEMİRAĞ 17 Eylül 2024 09:14

Çok güzel bir yazı, yerinde tespitler. Tabii ki bunda Hasan Sarıçiçek emeği ve görüşleri ön planda. Taktirle takip ediyorum. Eline emeğine yüreğine sağlık !

Cevat Prekazi 15 Eylül 2024 07:25

Neyleyim Türkiye ligini.Sen bu kadroyla yeniler hariç bir çocuğun bile yapmayacağı hatalarla şampiyonlar liginden elen ee sonra gel Rizespor veya A.Demir'i 5'le.Kiymeti yok.Bize Kopenhag,Young Boys gibi Şampiyonlar liginde boy gösterecek takım gerek.Gerisi yalan,yalan,yalan.