G.Saray’ı Gomis taşıyor!

Sesli Dinle
A -
A +

En son G.Saray yorumumda “Varsa yoksa Gomis” demiştim. Nihad Mujakic’i sırtlayan Fransız golcü dün yine aklını, zekasını, tecrübesini ve de golcü yeteneğini kullanarak G.Saray’ı Barış Alper Yılmaz, Berkan ve Muslera ile birlikte ipten aldı. Helal olsun.

 

Şimdi soruyorum, “İcardi”nin “yedek” bile olmadığı maçta takımı 38’lik Gomis sırtlayacaksa G.Saray transfere onca parayı niye harcadı? 

 

F.Bahçe, A.Gücü’ne benzemez!

 

Şimdiden uyarayım. F.Bahçe, A.Gücü’ne benzemez! Son 8 maçta 8’de sekiz yapan G.Saray’ı Jorge Jesus’un talebeleri fena çarpar! Nasıl mı?

 

Okan Buruk’un işi zor, G.Saray’ın bu orta saha ile F.Bahçe’yi yenebileceğini doğrusu sanmıyorum. Ali Sowe, Zahid ve Emre Kılınç’ın kevgire çevirdiği G.Saray orta sahası koz helva gibi hemen dağılıveriyor. Savunma mı, sanki elek. Taylan’ın akrobatik golünü gördünüz mü?

 

Futbol şiir gibidir; sevinçler, hüzünler ve gerekli gereksiz tartışmalar. Futbolu ölümsüzleştiren de aslında budur.

 

Zorbay Küçük’ü alkışladım

 

Hatırlayın Sivas’ın iptal edilen golü sonrası kopartılan fırtınayı... Koca haftayı hakem hataları ve VAR hikayeleriyle özetleyiverdik.

 

Zaiyat ağır; iki FIFA ve bir VAR hakemi. Düşünün Zorbay Küçük’ün halini. Tartışmalı penaltı beklentisi ve Küçük’ün işi VAR’a bırakmayan kocaman iradesi, alkışladım. Tertemiz maç yönetti Küçük, bravo.

 

Diyeceksiniz ki, hakemi ve seyirciyi aldatan (!) Mertens’e niye kart göstermedi? Haftaya Fener derbisi var diye mi? Hayır! Sarı kart o kadar ucuz değil. 

 

Maçın adamı: Gomis

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.