G.Saray’ın Demirbay’ı var!

A -
A +

Beklenmedik gol ile tur ararken turist olmak da vardı. Dikkat!
G.Saray’ı kamçılayan vuruşun kimden ve nasıl geldiği değil asıl önemli olan maçın golcüsü Barış Alper Yılmaz’ı terse düşüren kontra atağı Kazımcan başta olmak sarı kırmızılıların top yekün seyretmesidir. Yazık!

 

Nerede savunma?

 

…Ki, sen o ilk 20 dakikada G.Saray olarak rakip kalede inanılmaz bir baskı kur… Sahanın en çalışkanı ve asistleriyle tura ışık yakan Kerem Demiray’ın harika frikiği, Kerem Aktürkoğlu’nun âdeta kalesinde uzayan Abdulsamed’in o parmak ucuyla çeldiği müthiş şutu ve Tete’nin dönerek vuruşuyla Ümraniyelilerin yüreğini ağzına getir ama gol ararken gol ye.

 

Olacak şey mi bu? Değil! Nerede savunma?

 

Hem de rakibin ilk kontrasında Barış Alper Yılmaz’ı ters vuruşa mecbur et. Yazık ki ne yazık!

 

Okan Buruk’un yerinde ol da kızma bu çaresizliğe! Acıdım o an G.Saray’a maçın böyle bitmeyeceğini bile bile.  

 

Atom karınca Barış Alper

 

Bu erken gole rağmen oyunu kendi alanında kabul eden ve âdeta kalesinde etten duvar ören Ümraniye değil de turu kadro kalitesiyle G.Saray kazandı.

 

Niye?

 

Üç asistle öne çıkan Kerem Demirbay’ın akılcı oyunu ile sahanın her yerinde rakibe göz açtırmayan G.Saray’da Barış karakter koydu maçı berabere getirdi. Sonra Tete, Abdülkerim ve Halil ile işi bitirdi de rahatladı G.Saray.

 

Zaten Ümraniye dengi de değildi.

 

Bu arada Okan Hoca şut denemesiyle dikkati çeken genç Eyüp’ü takıma kazandırdı, helal olsun. 

 

Maçın adamı: Kerem Demirbay

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.