Kaçan balık büyük olur

Sesli Dinle
A -
A +

“Tur” derken yolumuza taş koydu Monaco, Kızılyıldız’a karşı gol şovu yaparak.

 

Ahhh ah! Gel de yanma! Büyük balık kaçtı, asıl yeri Şampiyonlar Ligi olması gereken Trabzonspor eğer Konferans Ligi’ne razı oluyorsa başta Abdullah Avcı olmak üzere bütün bordo mavililer şapkasını önüne koyup, “Biz nerede hata yaptık?” diye ciddi şekilde öz eleştiride bulunmalı.

Odaklanma sıkıntısı yaşıyor

Diyeceğim o ki, hedeflere ancak doğru kadro, doğru yönetim ve cesaretle hazırlanan akılcı bir plan aracılığıyla ulaşılabilir. Sizce Avcı ve ekibi bunu başarabildi mi? Maalesef!

 

Bilmem anlatabiliyor muyum?

 

Eğer bu yolda plan işlemez de hedefe odaklanamazsanız dün gece olduğu gibi ne kadar iyi oynarsanız oynayın, Bakasetas’la ne kadar erken gol bulursanız bulun, Trezeguet, Abdülkadir, Hamsik ve Siopis ne kadar çok çalışırsa çalışsın, forvetsiz kurgu ile olmuyor. Sonuç ortada ister direkleri dövün ister dizinizi, Monaco’ya geçildiğiniz takdirde maç kazansanız da tur ararken turist oluyorsunuz. Yazık!

İlk maçların dezavantajı

Söyleyin... Ferencvaros karşısında ilk maçta üç gol yemenin izahı var mı?

 

Ya üç gol yenilen Monaco maçına ne demeli?  

 

Disiplin... Temel sıkıntı. Trabzonspor’u 10 kişi bırakıp, çaresizliğe iten Gomez bugünleri akıl etse o kadar kontrolsüz davranır mıydı? 

 

Uzatmayalım, Trabzonspor’un tarihi tersine çevirmesi için dün, Monaco’nun puan kaybetmesinin yanı sıra gol averajı yapması gerekirdi fakat, maalesef! Yusuf Yazıcı ile bu mümkün mü? Forvetsiz oyun fark üretir mi, üretemedi.

 

Ne yazık ki, sezon başından beri Abdullah Hoca ne yaptı etti ise bu zaafların önüne geçemedi.

 

MAÇIN ADAMI: Trezeguet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.