Ne yaptın Montella?

A -
A +

Yazıya bir soruyla başlayayım. Avrupa Şampiyonası’nda A Millî Takım’ın forvetinde kim oynamalı; Enes mi yoksa Ümit Millî Takım’a gönderilen Semih Kılıçsoy mu?

 

Doğrusunu isterseniz, “Ne yaptın Montella?” diye yükselen haykırışı “Semih Kılıçsoy” diye duyar gibiyim.

 

Üzülme, gönüllerdeki golcü!

 

Üzülme Semih! Ay yıldızlı formayı daha çok iste ve çok çalış.

 

Zira Avrupa Şampiyonası’na daha 84 gün var. Unutma ki Montella, bu ülke için olabileceklerin en iyisini bulmaya çalışıyor ve sen onun gönüldeki golcüsün zaten. Yeter ki hazır ol.

 

Mert alkışı hak etti

 

Kalecilerin gecesinde Gulacsi’yi geçemedik maalesef. Arda da çare olamadı.

 

Macarlar 3-4-3 dizilişiyle önde Sallai, Varga ve ölü toplarda Szoboszlai ile tehlikeli oldular.

 

Kaleci Mert önemli kurtarışlarıyla alkışı hak etti ama Enes’in sebep olduğu penaltıda doğru köşeyi seçmesine rağmen yapabileceği çok bir şey yoktu.

 

Hakan iyi bir liderlik yaptı. Hele “ah o vuruş gol olsaydı” dediğimiz bir pozisyon vardı ki, o kadar olur. Yunus ilk yarı etkiliydi ama Kenan ve Orkun onun paslarını değerlendiremedi.

 

Alacağımız çok ders var

 

Muhteşem bir zemin, harika bir atmosfer ve “dostluk” adına muazzam bir karşılaşmaydı Macaristan-Türkiye maçı. Öyle ki; Avrupa Şampiyonası’na doğru zorluk derecesi yüksek; Macaristan gibi gruplardan yenilgisiz çıkan ve son 20 maçta sadece 3 kez kaybeden fizik kapasitesi yüksek, coşkulu, sert ve tempolu oynayan rakiplere karşı bu maçtan çıkaracağımız çok ders olmalı. 

 

Maçın adamı: Gulacsi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.