Olmadı G.Saray!

A -
A +

Maalesef! Avantaj kâbus oldu... Oysa ilk maçı yani muharebeyi kazanıp, savaşı kaybetmek ne acı.

 

Kötü oldu, Kaan’ın kırmızı kart görüp G.Saray’ı disiplinli ve cesur oynayan S.Pag’a karşı maç 1-1 devam ederken 10 kişi bırakması, dağıttı Aslan’ı. 
Ah, kaçtı büyük fırsat, altın tepsi içinde tuttuğu turu S.Prag’a teslim etti G.Saray. Yazık !

 

 

Oysa hedef Dublin’di

 

 

Teknik direktör Okan Buruk hedefi, ‘’22 Mayıs, Dublin’de final’’ diye çoktan ilan etmişken; Sparta Prag adına Preciado’nun erken ve şok golüyle turist mi olacaktı müthiş geri dönüşlere imza atan G.Saray? 

 

Bu olacak şey miydi, oldu maalesef! 

 

İlk devreyi, 2000 ruhuna yakın oynayan G.Saray ikinci yarıda buharlaştı, bir pozisyona dahi giremedi, hücuma çıkarken kaybettiğimiz toplar da kalemizde gol oldu. Yazık, Muslera’ya ki, Berkan ikinci golde efsane kalecinin önünde perde oldu, 

 

 

VAR maça etki etti

 

 

Oysa direkten dönen topu iyi takip eden Abdülkerim Bardakcı skoru dengelemişti. 

 

Pardon! “Ofsayt” mı, dediniz? 

 

VAR Hakemi, İngiliz S. Attwell önce bekleyip yüreğimizi ağzımıza getirse de golü verdi de o an rahatladık. 

 

Aynı VAR, Prag’ın Kuchta ile bulduğu golü “ofsayt” nedeniyle iptal etti. Ne diyelim devamı gelmeyince bu son kaçınılmaz oldu. 

 

 

 

 Maçın adamı: Kaan Ayhan

Olmadı G.Saray!

SKANDAL PANKART

Sparta Praglı taraftarlar, maç öncesinde büyük bir aslan figürünün yer aldığı pankarta, “Çek aslanı, Türk etine aç” yazısına yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.