Şampiyon olacak takım G.Saray

Sesli Dinle
A -
A +

İlk defa ama ilk defa takım gibi takım görüntüsü verdi Galatasaray dün gece Başakşehir karşısında.

 

Beşiktaş zaferinden sonra dün de Emre Belözoğlu’nun Başakşehir’ine karşı kalecisinden en uç adamına kadar mükemmeldi Okan Buruk’un talebeleri.  

 

Topun arkasındaki Başakşehir gibi bir takıma karşı bu kadar rahat ve kolay bir zafer kazanılamazdı, kazandılar. Galatasaray kadro kalitesi ve onu ‘Kaşıkçı Elması’ gibi işleyen Okan Hoca’yı ayakta alkışladım.

Mükemmel oyun 

Öyleki G.Saray’ın futbolu, oyun kalitesi, yardımlaşması mükemmeldi. Hele geriden Torreira ile rakibe baskı kurması, Kerem ve Rashica ile kanatları çok etkili kullanıp rakibe zor anlar yaşatıp tarihi sonuca imza atması harikaydı. 

 

Sonuç adına biri direkten dönen pozisyon zenginliği, Kerem (3), Icardi, Ndayishimiye’nin kendi kalesine kaydettiği, Mertens ve Abdülkerim son noktayı koyduğu gollerle “şampiyon olacak takım” imajını zihinlere kazıdı Galatasaray.

Okaka neden yoktu? 

Fenerbahçe’nin üç puan bıraktığı bir haftada Başakşehir maçı zirve yarışı adına Galatasaray için altın tepsi içinde sunulan büyük bir fırsattı ve Okan Buruk’un fendi, Emre Belözoğlu’nu fena yendi. Emre Hoca’nın Aleksic ve Deniz Türüç hamlelerine rağmen. Beni asıl şaşırtan ise oyun “Okaka” diye bas bas bağırırken Emre Hoca’nın bu futbolcuyu düşünmemiş olması. 

 

MAÇIN ADAMI: Icardi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.