Tat vermiyor

A -
A +

Hani şartlar farklı olsaydı... Beğendiğim iki teknik adam; Abdullah Avcı ve Hikmet Karaman’ın elindeki kadrolar dün sahaya çıkanlar değil de ligin en yeteneklilerinden kurulsaydı. Fantezi bu ya… Maç da şampiyonu belirleyen final maçı olsaydı. Söyleyin o stat öyle boş mu kalırdı? Fakat nerede o futbol şehri Trabzon?   

 

Erozyon yaşıyor

 

Karadenizliler kusura bakmasın ama Trezeguet ile maçı 1-0 kazandığı hâlde havası kaçmış gazoz gibi. Mutluluk vermeyen Trabzonspor, maalesef büyük erozyon yaşıyor! Oysa ideal on biri nihayet kurabilen Abdullah Hoca’nın dokunuşu fark etmiş; Hatay ve Pendik’ten sonra Adana Demirspor’u da geçti ve Trabzonspor bu sezon ilk defa üst üste üç yapıp seri başlatmış olmasına rağmen futbolu tat vermiyor! Sağda Manuier ve Visca müthiş. Bütün ataklar da bu bölgeden. Trezeguet’nin inatçı takipçiliği harika. Hatta 20’ye yakın şut da ama sonuç ne? Kaldı ki  Nani’nin soldan ortasında Aimbetov’un kafa vuruşunu biraz daha dikkatli yapabilse maç böyle mi biterdi?   

 

Sancak nereye koşuyor?

 

Adana Demirspor’a bir hâller olmuş. Nerede o sezon başındaki tempolu, istekli, coşkulu ve herkesin beğenisini kazanan takım? O, takımı ara ki bulasın. Hem de başlarında Hikmet Karaman gibi modern futbolu başarıyla oynatan bir hocaya rağmen. Yusuf Sarı, Maestro, Mendoza, Yusuf Erdoğan ve Balotelli varken yakışmadı dünkü futbol Adana Demirspor’a. Hele Rodriguez’in kırmızı kartı, hiç yakışmadı. Murat Sancak başkana hedefsizlik heyecan kaybettirmiş. Ne kötü!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.