Valerien’e bir ip uzatın

Sesli Dinle
A -
A +

Volkan Demirel mi daha büyük teknik direktör yoksa Valerien Ismael mi?

 

Sakın, bu soruyu Beşiktaşlılara sormayın. Fransız teknik adamın adını duymaya tahammülleri yok bazı siyah beyazlıların. Sevinemediler dün. Diyeceğim şu ki; Beşiktaşlının Beşiktaş’a ettiği fenalığı kimse edemez!

 

Sanırsınız ki Fransız, teknik direktör değil de sanki sirk cambazı. Ne yaparsa yapsın kabullendiremiyor kendini bazı Beşiktaşlılar’a.Ne zor şey bu şartlarda Beşiktaş’a teknik direktör olmak! İyisi mi bir ip uzatın Fransız Hoca’ya...

 

Beşiktaş’ta hoca kim?

 

Giresun maçında tribünler koro halinde ayar veriyor; “Ghezzal... Ghezzal...”

 

Çaresiz etkileniyor Ismael... Cezayirli sağ kanat oyuna giriyor, golünü atıyor, Beşiktaş kazanıyor. Herkes mutlu; “Seyirci bu işi biliyor.” Doğru seyirci futbolu biliyor da futbolcunun hâlini bilmiyor.

 

Söyleyin nerede Ghezzal?

 

Trabzonspor maçında on bir başlasa da 45. dakikada sakatlandı çıktı ve iki hafta yok. Ismael mi haklı çıktı yoksa tribünlerin emrivakisi mi? Diyeceğim kimse rol çalmasın herkes işini yapsın.

 

..Ve, golcü Cenk Tosun!

 

Dinleyen kim, tribünler bu defa Cenk Tosun için ayar veriyor, Trazonspor maçında oyuna giriyor ve o da o maçta golünü atıyor. Beklenti tavan yapıyor, Weghortst’un yokluğunda Cenk sanki leblebi gibi gol atacak, ne gezer!

 

Weghorts mu hırs küpü, rekabet kallavi. Kağıt üstündeki Beşiktaş 24 ayar altın.

 

Lakin o zenginlikten 13 futbolcu sakat. Bu durumda Valerien’in yerinde siz olun da Beşiktaş’ı şampiyonluğa oynatın. Zor dostum zor.

 

Ancak pes etmek yok,

 

Weghorts’u mentor gibi hazırladı Hatay maçına Fransız teknik adam.

 

Ama Hatay o kadar iyi ki, Volkan Demirel şaha kaldırıyor takımını.

 

Maçın adamı: Volkan Demirel

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.