Varsa Semih yoksa Semih

A -
A +

‘’Oyun mu, sonuç mu?’’
Bu sorunun cevabında yeni dönemi başlatırken ‘’Elbetteki sonuç’’ demişti Beşiktaş’ın yeni hocası Fernando Santos. Karagümrük maçında bunu da ispat etti.  

 

Bu oyunda kanat değiştirmek bu kadar mı önemli? Önemliymiş!
Rashica sola, Semih sağa geçiyor ve ilk yarıda bal yapmayan arı vaziyetindeki çaresiz Beşiktaş bu alan değişikliği ile birlikte üç dakikada iki gol birden buluyor. Değişim de sonuç da harika. 
Bu harika dokunuş sizce kimin eseri?

 

 

Santos’un sürprizi bol

 

 

Fernando Santos’un mu? Öyleyse mükemmel ki, öyle!

 

Doğrusu Portekizli teknik adamın başka ne tür sürprizleri olacak inanın şimdiden merak ediyorum. Mesela sahanın en iyisi Semih ile Rashica’yı alternatifleri görmek adına oyundan alıp, taraftara alkışlatması da takdire şayan. Belli ki, kanat beklere çakılı kalın talimatıyla daha kontrollü oyunu benimsedi. Ama Gedson’u öne sürerek, orta alanı zayıflatsa da yeni bir golcü üretti. Santos’un sonuç adına bu tür süprizlerine ve alacağı risklere daha çok şahit olacağız.  

 

 

Ne büyük yetenek!  

 

 

Söyleyin, nerede Rizespor önünde gol olup yağan Beşiktaş ve nerede Karagümrük karşısındaki dünkü bal yapmayan Kartal?
Oyun bas bas bağırıyor, ‘’Beşiktaş’a golcü lazım’’ diye.

 

Niye; ilk yarıda biri direkten dönen, diğeri çizgiden çıkarılan ve Emre Bilgin’in üç defa gecit vermediği toplam 5 pozisyon mevcut iken bir tane olsun gol atamamıştı Beşiktaş.

 

Tam da ‘’Peki hangi pozisyonu gol yapacak bu takım?’’ derken Semih iğne deliğinden yine geçiriverdi topu. 

 

Bu çocuk harika... Dikkat! FIFA’nın ‘’yıldızları koruyun’’ talimatını hakemlere hatırlatırım.

Maçın adamı:  Semih Kılıçsoy

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.