G.Saray''ın, 3-4 saat önce Ankaragücü''ne pozisyon bulmadan puan kaybetmiş F.Bahçe''den daha farklı bir tablo çizmesini bekleyenler, ki ben bunların içinde değilim, doğal olarak hayal kırıklığı yaşadılar.
Dün olduğu gibi, bugün de, yarın da olabileceği gibi, ileri ucunda tipik ya da sisteme göre uç oyuncusu olmayan hiçbir takım, adı ve şöhreti ne olursa olsun maç kazanamaz. Kazanırsa da lotaryadan olur. Tam Dubai''lik olmuş Ümit Karan ve sonradan oyuna girip, emekliliğini ilan ettiği görülen Nonda, ya da dün akşam cezalı olup Ankara''ya gelmeyen iki atımlık barutu kalmış Baros, sizce, bedavaya bir yıl daha oynamasına izin verilmeyen özellikle geçen yılın son maçlarında flaş yapan Hakan Şükür''den ne kadar öndedirler? Sanırım en birinci Adnan''la, ikinci Adnan dostlarım bu sorumun cevabını Hakan Şükür aleyhine veremezler.
Lincoln''süz, yani kontrol merkezi olmayan G.Saray''da bu görev Ayhan''ın omuzlarına konmuştu. Kewell''la Arda''nın kenar görevleri, ne Lincoln rolündeki Ayhan, ne de Hakan Balta ileride top tutulamadığı için ancak mücadeleci olarak 10 üzerinden görevlik 5 puan alabildiler.
G.Saray''ın savunması ta en uçta başlayan bu en ciddi olumsuzluğa rağmen dik durabildi, ayakta kalabildi. Öne doğru topluca gidemeyen G.Saray''ın en ciddi handikabı, ileride top tutulamayışı olurken, savunmaya topluca dönüşleri idare eder cinstendi.
Yazımızın sonuna bir iddia daha koyalım. Bu uç oyuncularıyla G.Saray Ali Sami Yen gürültüsünün dışında mideye indirecek kolay rakip bulamaz. Ayhan ve Arda birer fazla kişilik oynasalar dahi.
Son bir soru da Skibbe''ye. Neredeyse dört aydır hiç maç oynamamış Barış''tan son 5 dakikada ne bekledin, şunu bir anlatsan da eksiklerimizi tamamlasak.

