Afetzede çocuklara tiyatrodan oyuncak

- Güncelleme:
Afetzede çocuklara tiyatrodan oyuncak

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Tiyatro Keyfi, “Çılgın Zamanlar”, Bana Amy De”, Tut Elimden Rovni”, “Ted Bundy” ve “İnatçı Keçiler” adlı oyunlarının perdelerini depremzede çocuklarını unutmayarak açıyor.

MURAT ÖZTEKİN'İN HABERİ -  Tiyatro, oyunları seyretmeye gelen seyircilerine yanlarında oyuncak getirme çağrısı yaparak, deprem felaketinde mağdur olan çocuklara bağışlayacaklarını duyurdu. Tiyatro Keyfi’nden yapılan açıklamada “Deprem bölgesinde küçük yüreklerinde korku ve hüznü yaşayan, hisseden çocuklarımız için oyuncak toplama kampanyası başlattık. Tiyatro Keyfi oyunlarını izlemeye gelen seyircimizin yanlarında getireceği oyuncakları deprem bölgesindeki çocuklarımıza göndereceğiz. Onların sevgi dolu yüreklerinden yüzlerine yansıyacak bir tebessümden aldığımız güçle oyunlarımızı oynamayı sürdüreceğiz” ifadelerine yer verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...