Dune Part 2 ne zaman çıkacak, vizyona girecek?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Dune Part 2 ne zaman çıkacak, vizyona girecek?

Kültür - Sanat Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sinemaseverler ve Dune serisi takipçileri tarafından merakla beklenen Dune Part 2 vizyon tarihi belli oldu. Hollywood grevleri nedeniyle çoğu büyük prodüksiyonlu filmin çekimleri durdu. ' Dune: Çöl Gezgini' devam filmi de grevlerden nasibini aldı. Dune Part 2 ne zaman çıkacak, vizyona girecek? İşte detaylar...

İlk Dune filmi 2021'in Ekim ayında vizyona girdi ve Oscar Ödüllerine aday olduğu 10 kategorinin 6'sını kazandı. Merakla beklenen ikinci film Hollywood grevleri nedeniyle ertelenmişti. Nihayet Dune Part 2 vizyon tarihi belli oldu. Peki, Dune Part 2 ne zaman çıkacak, vizyona girecek? 

DUNE PART 2 NE ZAMAN ÇIKACAK, VİZYONA GİRECEK?

Dune: Çöl Gezgini part 2 vizyona, 1 Mart 2024 tarihinde girecek. Frank Herbert'in aynı isimli kitabından uyarlama olan Dune Part 2 sinemaseverler ve serinin sıkı takipçileri tarafından heyecanla bekleniyor.Dune Part 2 ne zaman çıkacak, vizyona girecek?

DUNE: ÇÖL GEZGİNİ KONUSU NE?

Uzak bir gelecekte çöl gezegeni Dune olarak da bilinen Arrakis'te geçen film, kendi halkının ve ailesinin geleceği için mücadele veren Dük Leto ve savaşçı rahibe Leydi Jessica'nın oğlu Paul Atreides'in hikayesini anlatıyor. Kötücül güçlerin gezegenin en değerli madeni için çatıştığı filmde hayatta kalma mücadelesi veriliyor. Frank Herbert'in aynı isimli kitabından uyarlanan Dune bilim kurgu türünde bir film. Filmin yönetmenliğini Denis Villeneuve yapıyor. Dune Part 2 ne zaman çıkacak, vizyona girecek?

DUNE: ÇÖL GEZEGENİ PART 2 OYUNCULARI

Yıldız isimlerin buluştuğu filmin başrolünde Paul Atreides rolüyle Timothée Chalamet bulunuyor. Bunun dışında diğer oyuncular şöyle, Zendaya, Rebecca Ferguson, Florence Pugh, Lea Seydoux, Javier Bardem, Josh Brolin, Stellan Skarsgard, Dave Bautista, Austin Butler gibi yıldız isimler yer alıyor. 

 

 

 

Düzenleyen:  - Kültür - Sanat
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...