LGBT sapkınlığını savunuyor! Senaryo dolandırıcılığını gizledi, 'sansür' dedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
LGBT sapkınlığını savunuyor! Senaryo dolandırıcılığını gizledi, 'sansür' dedi

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Kültür Bakanlığı “Kurak Günler” filminden desteğini çekti. Emin Alper’in aldığı parayı faiziyle ödemesi istendi. Alper senaryoyu değiştirip filme LGBT karakter eklemişti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, yönetmen Emin Alper’in Kurak Günler filmine verdiği desteği, Türkiye gazetesinin senaryonun değiştirilerek LGBT sapıklığının destekçisi hâline getirildiğini ortaya çıkarmasından sonra faiziyle birlikte geri istedi. Bunun üzerine Alper ‘sansür’ iddiasını ortaya atarak kara propagandaya başladı.

Kültür Bakanlığının verdiği desteği, senaryonun değiştirilerek bir nevi “dolandırıcılık” yapılması nedeniyle geri istediği gerçeğini saklayan Alper, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla gerçekleri saptırarak algı operasyonuna kalkıştı.

Senaryo dolandırıcılığından bahsetmeyen Alper, Bakanlığın kararını “keyfî” ve “sinemanın geleceği için son derece tehlikeli” olarak değerlendirdi. Alper “Açık bir sansür süreci işletilmektedir” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...