Yedi tepede genç edebiyat

Yedi tepede  genç edebiyat

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Yedi tepeli sıfatıyla bütünleşen İstanbul, Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) İstanbul Şubesi tarafından gençlik edebiyatıyla hemhâl oluyor...

MURAT ÖZTEKİN

Yedi Tepe Yedi Mekân Genç Edebiyat Festivali, bugün üçüncü defa başlıyor. İstanbul’u metinlerine taşıyan şair ve yazarları gençlerle buluşturacak festival,  Sultanahmet’teki tarihî Kızlarağası Medresesinde iki gün boyunca gerçekleşecek. İstanbul’un yedi tepesinde gezinen edebiyatçıların ve eserlerinin konuşulacağı söyleşiler, halka açık olarak yapılacak. Faaliyette sergi ve şiir dinletileri de söyleşilere eşlik edecek. Genç yazarlara, şairlere ve dergicilere özel oturumların yer aldığı festivalde usta edebiyatçılar da gençlere yönelik sohbetler yapacak. Gençlere özel zengin bir program oluşturduklarını kaydeden TYB İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı “Festival, İstanbul’un edebiyatı besleyen suretiyle İstanbul’u besleyen edebiyatı konuşmak ve gençlerle buluşturmak için benzersiz bir imkân oluşturacak” diyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...