6 farklı suçtan aranıyordu: Emre Aşık'ın boşandığı eşi Yağmur Sarnıç yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
6 farklı suçtan aranıyordu: Emre Aşık'ın boşandığı eşi Yağmur Sarnıç yakalandı

MAGAZİN Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Eski eşi milli futbolcu Emre Aşık’ın avukatını tehdit ettiği iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Yağmur Sarnıç Küçükçekmece’de yakalandı. Sarnıç hakkında biri kesinleşmiş hapis cezası olmak üzere 6 suçtan yakalama kararı olduğu öğrenildi.

Eski milli futbolcu Emre Aşık 3 çocuğunun annesi Yağmur Sarnıç’tan boşanmıştı. Çiftin davası 2,5 yıl sürmüştü. Çekişmeli geçen boşanma davası ve ikilinin arasında olan olaylar günlerce gündemden düşmemişti.

Boşanma ve velayet davalarının devam ettiği sırada Yağmur Sarnıç, Emre Aşık’ın avukatı Funda Sadıkahmet’i arayarak hakarette bulunup tehdit etmişti. Aşık’ın avukat Sadıkahmet ile davalık olmuştu. Hakkında “hakaret” ve “tehdit” suçundan dava açılan Sarnıç, mahkemeye gitmeyince hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. Yağmur Sarnıç, hakkında bulunan yakalama kararı çerçevesinde bugün Küçükçekmece’de yakalandı.

GÖZALTINA ALINDI

Yağmur Sarnıç, bugün Küçükçekmece'de polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

6 SUÇTAN YAKALAMA KARARI

Emniyete götürülen Yağmur Sarnıç’ın biri kesinleşmiş hapis cezası olmak üzere 6 farklı dosyadan hakkında yakalama kararı olduğu ortaya çıktı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Sarnıç’ın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Bakırköy’de ifadesini veren Sarnıç’ın Beykoz ve Çağlayan Adliyesi’nde de ifade vereceği öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...