Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Yasak Elma'ya transfer oldu

Düzenleyen:
Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Yasak Elma'ya transfer oldu

MAGAZİN Haberleri

FOX TV'nin her bölümü merakla beklenen dizisi Yasak Elma'ya, Diriliş Ertuğrul'da Doğan Alp karakterine hayat veren ünlü oyuncu dahil oldu.

Üçüncü sezonuna birçok yeni oyuncuyla başlayan ve her geçen gün kadrosunu genişletmek için çalışmalar yapan Yasak Elma dizisinden bomba bir transfer haberi geldi. Son olarak Diriliş Ertuğrul'da rol alan Cavit Çetin Güner'in diziye dahil olduğu öğrenildi.

Cavit Çetin Güner, Pazartesi günlerinin en çok izlenen yapımlarından biri olan Yasak Elma'da Hilmi karakterine hayat verecek. Güner, 28 Ekim Pazartesi günü yayınlanacak dizinin 54. bölümünde ekranlarda görünecek.

Hilmi, Leyla’nın yani gerçek adıyla Ayşe’nin (Tuvana Türkay) eski eşi olarak izleyici karşısına çıkacak. Tehlikeli bir karakter olan Hilmi’nin amacı ise Leyla’yı bulmak ve onu tekrar yaşadıkları yere geri götürmek olacak.

Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Yasak Elma'ya transfer oldu

Peki Cavit Çetin Güner kimdir?

1986 yılında dünyaya gelen Cavit Çetin Güner aslen Bursalıdır. İstanbul'da doğan ve buraya yaşayan Cavit Çetin Güner toplamda üç kardeştir.

İlköğretim ve ortaöğretimini İstanbul'un Şişli Hürriyet mahallesinde tamamlayan Cavit Çetin Güner, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Güner'den iki yaş büyük abisi ve altı yaş küçük bir kız kardeşi vardır. 2000 senesinde annesini kanser hastalığı nedeniyle kaybetmiş ve büyük bir acı yaşamıştır.

2010 senesinde oyuncu Reyhan Türkü Hazer ile hayatını birleştirmiş ancak bu evlilik 2012 yılında son bulmuştur. Ali Demir Güner isminde bir oğlu vardır.

2014 yılı itibariyle Diriliş Ertuğrul dizisinde oynadğı Doğan Bey karakteriyle ünlenmiş ve son olarak Altın Kelebek ödülüne verdiği tepkiyle gündeme gelmiştir.

Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Yasak Elma'ya transfer oldu

Peki Yasak Elma son bölüm neler yaşandı?

Halit’in kayıp bebeği bulup gelmesi, Şahika’nın kurduğu düzenin yavaş yavaş yıkılmasına yol açarken, Şahika yeni bir plan geliştirir.

Ender ve Yıldız güç birliği yaparak Şahika’nın foyalarını ortaya çıkarmaya çalışırlar. Halit oğlundan ayrı kalmayacağını herkese ilan edip, Yıldız’ı yalıya geri çağırır. Ancak Yıldız, ilişkisiyle ilgili nihai kararı vermiştir.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...