Sadakatsiz’in Mert’i diziye veda etti

Düzenleyen:
Sadakatsiz’in Mert’i diziye veda etti

MAGAZİN Haberleri

Kanal D'nin ilk bölümünden itibaren fenomen dizisi haline gelen Sadakatsiz'de sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Dizinin ana karakterlerinden biri olan Mert'i canlandıran Eren Vurdem, dizinin orijinali 'Doctor Foster'de olduğu gibi projeye veda etti. Başarılı oyuncunun canlandırdığı karakter izleyici tarafından pek sevilmiyordu. 
‘Karakter amacına ulaşmış’
Diziden ayrılışını sosyal medya hesabı Instagram üzerinden takipçilerine duyuran Vurdem “Sevgili ve değerli izleyicilerimiz. Hikâye gereği orijinalinde olduğu gibi Mert karakterine veda ediyoruz. Sizlerden bol küfür yedim. Demek ki karakter amacına ulaşmış. Umarım bu karakterle insanların içine ve düşüncelerine ayna tutup onlarda bir farkındalık hissettirmişimdir. Sizleri çok seviyorum. Bu işimde de beni yalnız bırakmadınız. İyi ki varsınız. Tüm ekip ve yapım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Başka hikâyelerde en yakın zamanda buluşmak dileğiyle, sağlıcakla kalın” ifadelerine yer verdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...