Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tamer Karadağlı'nın ilginç takıntısı: Sadece 2 yerde çıkartabiliyor

Tamer Karadağlı'nın ilginç takıntısı: Sadece 2 yerde çıkartabiliyor

MAGAZİN Haberleri

Başarılı oyuncu Tamer Karadağlı'nın kimse tarafından pek bilinmeyen takıntısını ortaya çıktı. Ayakkabılarını çıkaramayan Karadağlı, ayakkabı takıntısı yüzünden kimsenin evine gidemiyor.

Çocuklar Duymasın dizisinin Haluk’u Tamer Karadağlı'nın bilinmeyen bir takıntısı olduğu ortaya çıktı. Çocuklar Duymasın dizisiyle fenomen haline gelen başarılı oyuncu Tamer Karadağlı verdiği bir röportajla tekrar gündeme geldi. Ünlü oyuncu Karadağlı, sadece banyoda ve yatakta ayakkabılarını çıkarabildiğini söyledi.

SADECE İKİ YERDE AYAKKABISINI ÇIKARIYOR

Evde ayakkabıyla dolaşan oyuncu bu takıntısı nedeniyle misafirlikte de sıkıntı yaşadığını anlatıyor. Karadağlı, ayakkabısını çıkartmasını isteyen arkadaşlarının da evinin kapısından geri dönüyor. Ayakkabı takıntısı olan Karadağlı ayak görmekten hoşlanmadığını söylüyor. 45 yaşındaki başarılı oyuncu parmak arası terliklere de asla tahammül edemiyor.

Tamer Karadağlı'nın ilginç takıntısı: Sadece 2 yerde çıkartabiliyor

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...