İkinci kez koronavirüs atlatan Fulya Öztürk ekranlara geri döndü

Düzenleyen:
İkinci kez koronavirüs atlatan Fulya Öztürk ekranlara geri döndü

MAGAZİN Haberleri

Fulya ile Umudun Olsun isimli programı sunan Fulya Öztürk, ikinci kez koronavirüs atlattıktan sonra ekranlara geri döndü. Ünlü sunucu programda açılış konuşmasını yaparken duygusal anlar yaşadı.

Fulya ile Umudun Olsun programı hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Programın sunucusu Fulya Öztürk, ikinci kez koronavirüse yakalanmıştı. Zor günler geçiren ve hastanede tedavi altına alınan sunucu, iyileştikten sonra ekranlara geri döndü. Hastalığı ağır geçiren Öztürk, zor günlere geride bıraktı.

İkinci kez koronavirüs atlatan Fulya Öztürk ekranlara geri döndü

Fulya Öztürk: "Düşüp bayılacağım şimdi, tir tir titriyorum. İyi ki varsınız, sizleri çok özledim."

Ünlü sunucu kısa bir aradan sonra programına kaldığı yerden devam ediyor. Ekranlara geri dönen Öztürk, programın çılış konuşmasını yaparken gözyaşlarına hakim olamadı, “Düşüp bayılacağım şimdi, tir tir titriyorum. İyi ki varsınız, sizleri çok özledim” şeklinde konuştu.

İkinci kez koronavirüs atlatan Fulya Öztürk ekranlara geri döndüDuygusal anlar yaşayan Öztürk, “Desteğinizi, dualarınızı hiç unutmayacağım. Allah bin kere razı olsun. Allah'a hamd olsun bugünleri gösterdiği için” diyerek konuşmasına devam etti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...