Dadı dizisinin Duygu'su büyüdü genç kız oldu! Yıllar içindeki değişimi şaşırtıyor

Düzenleyen:
Dadı dizisinin Duygu'su büyüdü genç kız oldu! Yıllar içindeki değişimi şaşırtıyor

MAGAZİN Haberleri

Gülben Ergen, Haldun Dormen, Kenan Işık ve Seray Sever'in başrollerde oynadığı televizyon dizisi yıllar geçmesine rağmen hala konuşulan yapımlar arasında. Dizide evin en küçüğü Duygu karakterini canlandıran Gökçe Bilgebay yıllar sonra ortaya çıktı.

Dadı dizisindeki sevimli halleriyle gönülleri fetheden Duygu’nun yıllar içindeki değişimi şaşırttı. Küçük yaşlarda televizyonda boy gösteren Gökçe Bilgebay bambaşka birine dönüştü. Güzelliğiyle kendine hayran bırakan eski oyuncuyu gören dönüp bir daha bakıyor.

Bir döneme damgasını Dadı dizisinde evin en küçüğü Duygu karakterini canlandıran Gökçe Bilgebay büyüyüp genç kız oldu. Eğlenceli sahneleriyle akıllardan silinmeyen dizide rol alan Bilgebay kendine bambaşka bir yol çizdi.

Ekran macerası ise henüz 6 aylıkken başlayan Bilgebay birçok projede ve reklam filminde rol aldı.

'Beşi bir Yerde', 'Demir Leblebi', 'Kuzgun' gibi dizilerde oyunculuk yapan Gökçe Bilgebay, 9 yaşında ise Dadı’nın kadrosuna dahil oldu.

Yıllar sonra ortaya çıkan Gökçe Bilgebay’ın son hali ise şaşırttı. Gökçe, ilkokulu Atacan Koleji'nde liseyi ise Hacı Mustafa Tarman Lisesi'nde okudu. Üniversite eğitimini ise Yeditepe'de İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde aldı.

Bilgebay şimdilerde ekranlardan uzak bir hayat yaşıyor, oyunculuğa dönüp dönmeyeceği ise merak konusu…

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...