Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TRT'nin iddialı dizisinden üzen haber! Masumlar Apartmanı final mi yapıyor?

Düzenleyen:
TRT'nin iddialı dizisinden üzen haber! Masumlar Apartmanı final mi yapıyor?

MAGAZİN Haberleri

TRT 1'nin sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'ndan hayranlarını üzecek bir haber geldi. Dizinin reytinglerde geri sıralara düşmesi nedeniyle final yapacağı iddia edildi. Aynı kanalda yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin de final yapacağı açıklanmıştı.

TRT 1 ekranlarının bir dönem en çok izlenen ve konuşulan dizisi Masumlar Apartmanı hakkında bir iddia ortaya atıldı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizinin reytinglere kurban gittiği ve final yapacağı ortaya çıktı.

Yeni dizi ve programların başlaması ile reytingleri düşen Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümde 5. sıraya gerilemesi ile final yapacak. 

KIBRIS ZAFERE DOĞRU DA FİNAL YAPIYOR

Düşük reytingler nedeniyle final yapan Dünya Hali'nden sonra Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin de TRT 1 ekranlarına veda edeceği ortaya çıkmıştı. Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun başrollerini paylaştığı dizinin 31. bölümde final yapmasına karar verildi.

2 HAFTA ARA İDDİALARI GÜÇLENDİRDİ

Yılbaşı nedeniyle ekranlara 2 hafta ara veren Masumlar Apartmanı’nın 18 Ocak akşamı ekranlara gelen 54. bölümü ‘final yapıyor’ iddialarının ortaya çıkmasına neden oldu.

SENARYO HIZLI İLERLİYOR

Geçtiğimiz bölümlerde Gülben ile Esat dünyaevine girmişti, son bölümde ise Safiye ile Naci nikah masasına oturdu. Senaryonun hızlı bir şekilde ilerlemesi dizinin sezon sonunda final yapacağını gösterdi.

 Dizinin reyting listelerinde totalde ilk 5’e girememesi de dikkat çekti.

TRT'nin iddialı dizisinden üzen haber! Masumlar Apartmanı final mi yapıyor?

YAPIM ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA GELMEDİ

Dizinin yapım şirketi ve TRT 1’den final kararıyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

 MASUMLAR APARTMANI 54. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Safiye, hayalini kurmaya bile cesaret edemediği o mutluluğa kavuşmak üzeredir. Naci, Safiye’yi babasından istemeye gelir.

Herkes isteme coşkusu ve heyecanı içindeyken Safiye, Han’ın yokluğuyla baş etmekte zorlanır. Han’a ulaşamadığı için Ceylan da meraklanır ancak gelen haberin ardından endişesi öfkeye dönüşür.

 Ablasının sonunda evlenecek olması Gülben’i sevindirse de sonuçları bir o kadar korkutur. Sonunda Gülben ablasına bir itirafta bulunur. Bu itiraf, Safiye’yi gerçeklerle yüzleştirir ve Naci’nin pek de hoşuna gitmeyecek bir karar alır. Nikah günü gelir çatar. Ancak Han hala ortada yoktur…

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...