83 yaşında baba olan Al Pacino'ya velayet davası... Ödeyeceği nafaka belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: New York Post
- Güncelleme:
83 yaşında baba olan Al Pacino'ya velayet davası... Ödeyeceği nafaka belli oldu

MAGAZİN Haberleri  / New York Post

83 yaşındaki usta oyuncu Al Pacino, 29 yaşındaki sevgilisinden Haziran ayında çocuk sahibi olmuştu. Bir erkek bebek dünyaya getiren genç kadının açtığı velayet davası sonuçlandı.

YAZAR: MELİN ÖZTÜRK / ABD'li Hollywood yıldızı Al Pacino’nun dördüncü kez baba olacağı haberi duyanları şaşırtmıştı. Ünlü oyuncu, arkadaşı Noor Alfallah’ın 8 aylık hamile olduğunu belirtmişti. 

Çift, geçtiğimiz haziran ayında bebeklerine kavuştu. Al Pacino, Noor Alfallah’tan olan oğluna ‘Roman’ adını verdi. İkiliye yakın kaynaklar her iki ebeveynin de doğumdan dolayı çok mutlu olduklarını söylemişti. Ancak ikilinin doğumdan yalnızca 3 ay sonra aylık kararı aldığı ortaya çıktı. 

Daha sonra ise Al Pacino’nun genç sevgilisi Noor Alfallah, ünlü oyuncuya velayet davası açtı. Kuveyt kökenli Amerikalı film yapımcısı Alfallah'ın bu sayede nafaka almayı amaçladığı iddia edildi. Alfallah, bebeğinin tam velayet hakkını isterken oyuncuya da "makul ziyaret" hakkı verilmesini talep etti. Çocukla ilgili okul ve tıbbi tedavi gibi önemli kararlarda da oyuncunun söz hakkı olacağı bildirildi.

83 yaşında baba olan Al Pacino'ya velayet davası... Ödeyeceği nafaka belli oldu

HER AY 30 BİN DOLAR NAFAKA ÖDEYECEK

Genç kadının açtığı velayet davasında karar çıktı. New York Post’un haberine göre Al Pacino, Nur Alfallah için her ay yaklaşık 30 bin dolar (yaklaşık 850 bin TL) para ödeyecek. Scarface, Baba, Şeytan’ın Avukatı gibi filmlerle tanınan Al Pacino’nun Alfallah’a önden 110 bin dolar da verdiğini ve her ay yaklaşık 30 bin dolar ödemeye devam edeceği de kaydedildi.

Çocuğun bakıcısı, sağlık desteği ve sigortası için 13 bin dolar ödeyeceği belirtilirken çocuk için oluşturulan eğitim fonuna da her ay 15 bin dolar ödeyeceği aktarıldı.

Film setinde yapımcı olarak çalışan Alfallah ile geçen sene tanışan Pacino’nun, oyuncu koçu Jan Tarrant’tan 33 yaşında "Julie Marie" isminde kızı ile oyuncu Beverly D'Angelo'dan 22 yaşlarında "Anton" ve "Olivia" adlı ikizlerle birlikte 3 çocuğu daha bulunuyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: New York Post
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...