Bir dönemin fenomen çocuğu Çitos Efe büyüdü! Son halini görenler tanıyamıyor

Düzenleyen:
Bir dönemin fenomen çocuğu Çitos Efe büyüdü! Son halini görenler tanıyamıyor

MAGAZİN Haberleri

Çocuktan Al Haberi programıyla hayatımıza giren ve bir dönem ekranların fenomen ismi haline gelen Çitos Efe büyüdü. İştahına epey düşkün olan ve yemek yemeye olan sevgisini anlatırken izleyicileri kahkahaya boğan Çitos Efe’nin 11 yaşındaki hali görenleri şaşırttı. İşte Çitos Efe’nin şimdiki hali…

Sempatik tavırları ve tatlılığıyla herkesin gönlünde taht kuran Çitoş Efe lakaplı Muhammed Efe Koçyiğit 2011 doğumlu. Aslen Erzurumlu olan ve dadaş olduğunu her fırsatta dile getiren Çitos Efe, ilk olarak YouTube videolarıyla tanındı. Sempatik isim, Çocuktan Al Haberi programına katılınca ününe ün kattı.

Programdaki eğlenceli halleri ve yemek sohbetleri ile çok sevilen Çitos Efe, sosyal medyada büyük ilgi görmüştü. Sonrasında ise bakanlık duruma el atmış, ekrana çıkan çocukların ekonomik olarak sömürülmeleri engellemeye çalışılarak, küçük Efe'nin obezite konusunda ailesine uyarıda bulunmuştu.

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen fenomen isim sosyal medyayı hala aktif olarak kullanıyor.

Şimdilerde 11 yaşında olan Çitos Efe’nin son hali görenleri şaşırtıyor. İşte Erzurumlu Muhammed Efe Koçyiğit’in son hali…

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...