Dilan Polat’ın eşinden aldığı doğum günü hediyeleri sosyal medyayı salladı: Bu ne görgüsüzlük?

Düzenleyen:
Dilan Polat’ın eşinden aldığı doğum günü hediyeleri sosyal medyayı salladı: Bu ne görgüsüzlük?

MAGAZİN Haberleri

Doğum fotoğrafçılığı ile adını duyuran ancak şimdilerde estetik kliniği sahibi olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, eşinin aldığı doğum günü hediyeleriyle gündeme oturdu.

32 yaşına giren Dilan Polat’a eşi tarafından alınan hediyeler ağızları açık bıraktı. İlk olarak kırmızı güllerle doldurduğu lüks bir aracı karısına hediye eden Engin Polat, bir de Dilan Polat adına mücevher mağazası açtı.

 

1990 doğumlu olan Dilan Polat, iş hayatına doğum fotoğrafçılığı ile başladı ve birçok ünlü ismin fotoğrafçılığını yaptı.

 

2017 yılında ise ablası ile bir güzellik markası açan Polat, bu alanda ismini geniş kitlelere duyurdu. Şube sayısını artıran isim, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor.

 

İki çocuk annesi olan Dilan Polat, şimdilerde eşi Engin Polat’ın kendisine yaptığı şatafatlı doğum günü sürprizleriyle gündeme geldi.

 

32 yaşına giren iş kadınına eşi tarafından alınan hediyeler ağızları açık bıraktı.

 

Engin Polat, ilk olarak kırmızı güllerle doldurduğu lüks bir aracı Dilan Polat’a hediye etti. Engin Polat’ın ikinci hediyesi ise ‘Dilan Polat’ adına açılmış bir mücevher mağazası oldu.

Bu hediyeleri sosyal medya hesabından paylaşan Dilan Polat'ın görüntüleri sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Fenomen isme kısa sürede onlarca yorum geldi. Bazı kişiler “Allah’ım sen bize Dilan Polat şansı ver” yorumları yaparken bazı kullanıcılar ise “Bu ne görgüsüzlük” diyerek bu paylaşımlara tepki gösterdi.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...