Teşkilat dizisine çok konuşulacak transfer… Yeni isim herkesi şaşırtacak! Çağlar Ertuğrul yerine Survivor yarışmacısı geliyor

Düzenleyen:
Teşkilat dizisine çok konuşulacak transfer… Yeni isim herkesi şaşırtacak! Çağlar Ertuğrul yerine Survivor yarışmacısı geliyor

MAGAZİN Haberleri

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Teşkilat’ta beklenmedik bir veda yaşanmış, dizide Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul yeni sezon öncesi sevilen yapımdan ayrılmıştı. Ünlü oyuncunun yerine bu sezon Survivor’da fırtınalar estiren başarılı yarışmacının geleceği iddia edildi.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya gibi isimlerin yer aldığı ‘Teşkilat’ geçtiğimiz haftalarda sezon finali yaptı.

Dizinin sevilen karakteri Serdar’ı üstlenen Çağlar Ertuğrul’un diziye veda ettiği ortaya çıktı.

“SEVGİLİ ÇAĞLAR ERTUĞRUL’A TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ” - Dizinin yapım şirketi sosyal medyadan yaptığı açıklamayla ayrılığı doğruladı. Twitter'dan açıklama yapan Tims&B Prodüksiyon, şu ifadelere yer verdi: “Teşkilat dizimizin başrolünü üstlenen sevgili oyuncumuz Çağlar Ertuğrul'un canlandırdığı Serdar karakterinin hikayesi planlandığı gibi ikinci sezon finalinde nihayete ermiştir. İki sezon boyunca ‘Teşkilat’ın reytinglerin zirvesinde yer almasında büyük katkısı bulunan sevgili Çağlar Ertuğrul’a teşekkürlerimizi sunarız. Teşkilat’ın üçüncü sezon hazırlıkları planlandığı şekilde devam etmektedir.”

ÜNLÜ OYUNCU ÇEKTİĞİ VİDEOYLA AÇIKLADI - Diziden ayrıldığı yönündeki haberlerin gündem olmasının ardından Çağlar Ertuğrul sosyal medya hesabından bir video çekerek hayranlarına seslendi. Bu bilgiyi kendisinin vermek istediğini ancak haberlerin hızlıca yayıldığını belirten ünlü oyuncu “Veda mesajlarımızın zamanı kaydı” şeklinde konuştu.
Bu gelişmelerin ardından başarılı yapım çok konuşulan bir iddiayla gündeme geldi. Usta senarist Ethem Özışık’ın kaleme aldığı dizinin çıkan yeni sezon senaryosunda Çağlar Ertuğrul yerine sürpriz bir ismin geleceği iddia edildi.

Kulislerde konuşulanlara göre, daha önce Söz dizisinde 'Zafer Yaman' karakterine hayat veren Survivor yarışmacısı Avatar Atakan, Teşkilat'ta Çağlar Ertuğrul'un yerine gelecek.

Söz konusu iddia büyük ses getirirken taraflardan henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Öte yandan Avatar Atakan lakaplı Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan’ın daha öncesinde gençliğine Kurtlar Vadisi Pusu'da ve Son Çıkış isimli dizide figüranlık yaptığı da biliniyor.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...