Beyaz Show geri dönüyor! Komedyen Beyazıt Öztürk ilk ağızdan duyurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Beyaz Show geri dönüyor! Komedyen Beyazıt Öztürk ilk ağızdan duyurdu

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, daha önce katıldığı bir programda Beyaz Show’un yeniden başlayacağını söylemişti. Konuyla ilgili açıklama yapan Beyazıt Öztürk, "Öyle bir niyetimiz var başlamak gibi ama tarihi ve içeriğiyle ilgili çok iyi bir şey yapmak istiyoruz” dedi.

Ünlü sunucu ve komedyen Beyazıt Öztürk, uzun süredir ekranlarda yer almayan Beyaz Show ile ilgili heyecanlandıran bir açıklama yaptı. 

“İÇİ DOLU VE GÜZEL OLSUN İSTİYORUZ”

TV8’deki Aramızda Kalmasın adlı programa konuşan Beyazıt Öztürk, merakla beklenen programın yayın tarihi ve içeriğiyle ilgili bilgi verdi. Açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Öyle bir niyetimiz var başlamak gibi ama tarihi ve içeriğiyle ilgili çok iyi bir şey yapmak istiyoruz. Çünkü 5 sene önce bıraktığımız yer çok güzeldi. İnsanların aklında da keyifli ve güzel kaldı. Onun için programın içini yeniden doldurup aynı şeyi yapmayıp, içine yeni farklı şeyler koyup daha güzel şeyler yapalım ki insanlar ‘yine mi aynı şey’ demesinler. İçi dolu olsun, güzel olsun istiyoruz. Televizyonlarda izlenecek şeylerin sayısı gittikçe azalmaya da başlıyor. Yaptığımız işlerin de ne kadar değerli olduğunu biliyoruz insanlar için. O yüzden biz de izleyiciye saygı gösterip en değerlisini vermek için bekliyoruz.”

Beyaz Show geri dönüyor! Komedyen Beyazıt Öztürk ilk ağızdan duyurdu

Beyaz Show’daki karakterlere dikkat çeken Öztürk, “Hüsmenlerin, psikopatların çıktığı dönem hiç öyle bir şey yapılmıyordu. İlk defa biz bir şey yaptık ve patladı o iş. Şimdi öyle şeyler yakalamak lazım” dedi.

ACUN ILICALI’DAN BEYAZ SHOW AÇIKLAMASI

Öte yandan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı da daha önce katıldığı Candaş Tolga Işık’ın Youtube programında Beyaz Show’un döneceğini müjdelemişti. Açıklamasında “Beyazıt Öztürk benim televizyon sektöründe takdir ettiğim insanlardan biridir. Hem kalbine hem de işine büyük hayranlığım var. Bu ülkenin Beyaz Show'a ihtiyacı var” ifadelerini kullanmıştı.

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...