Burak Sergen’in nafaka isyanı! Hapis cezası aldığını ilk kez açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Burak Sergen’in nafaka isyanı! Hapis cezası aldığını ilk kez açıkladı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Burak Sergen 2018 yılında ayrıldığı eski eşi Işıl Sergen’e ödediği nafaka nedeniyle zor günler geçiriyor. Sergen, 70 bin TL’lik nafakayı ödeyemediği için hapis cezası aldığını açıkladı.

5 yıl önce boşanan oyuncu Burak Sergen ve eski eşi Işıl Sergen’in arasındaki nafaka davası krize neden oldu. 70 bin TL’lik nafakayı ödeyemeyen ünlü oyuncunun evine haciz geldi.

İstanbul Aile Mahkemesi’nde 15 Mart 2018’de gerçekleşen boşanma davası sonucu çocukları Cansın Sergen’in velayeti anne Işıl Sergen’e verilmişti. Mahkeme ayrıca, Burak Sergen’in ise 20 bin TL nafaka ödemesine hükmetmişti. Sergen’in 14 yaşındaki oğulları Cansın için ödediği nafaka miktarı yükselince ünlü oyuncu zor durumda kaldı. 

Snob Magazin’de yer alan habere göre; önceki gün yine nafaka davası için mahkemeye giden Sergen, yaşanan nafaka davası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Mağdur olduğunu dile getiren Sergen, "Bir ev, üç araba, Ankara'da annemin bir evi ve geçtiğimiz aylarda kaybettiğim 5 kardeşe bölünmüş babamın bir evinin parasının hacizi çocuğuma ve eşime verildi. Eğitim, spor giderleri, spor giderleri, tatil giderleri... Bunların hepsini ben ödüyordum. Ben 18 bin TL nafaka karşılığında anlaştım. Çocuğumun üstün şartlarda olmasını istediğim için onayladım ve hep yaptım" dedi.

Burak Sergen’in nafaka isyanı! Hapis cezası aldığını ilk kez açıkladı

“3 AY HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDIM”

Nafakanın yükselmesine itirazda bulunduğunu belirten Sergen, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Eğitim konusunda anlaşamadık. 1 sene içerisinde 3 okul değiştirtip sınıfta bıraktırdı. Çocuk kaldı. Bu eğitimde anlaşmazlık. Bana sorulmadan kafasına göre hareket ediyor ve bilgi vermiyor, sonrasında öğreniyorum. Nafaka yükseleceği zaman da anlaşamadık. 18 binden 25'e çıkarıp anlaşmak istedik. 70 bin TL talepte bulundu. Biz bu parayı ödeyemiyoruz. Ben bu yüzden 3 ay hapis cezasına çarptırıldım. Cezanın itiraz süresini bekliyoruz şu an."

“BÜTÜN MAL VARLIĞIMI NAFAKAYI ÖDEMEK İÇİN KULLANDIM”

Oğlu için tüm fedakarlıkları yaptığını ancak eski eşinin iyi niyetini suistimal ettiğini dile getiren Burak Sergen, "Londra'ya tatile gidiyorlar, faturası bana geliyor. Bodrum'a gitmiş faturası bana geliyor. Hani ortak karar verilecekti, protokolde bu böyle yazıyor. İtiraz kabul edilmez ise cezamı çekeceğim mecburen. Çocuğum için ben girer 3 ay yatarım ama bu çocuğa bunu nasıl açıklayacaksınız? Babanı hapse mi gönderdim diyeceksin? Ben bütün çalıştığımı ve bütün mal varlığımı bu nafakayı ödemek için kullandım. Üstüne bunu da söylemeyecektim ama nafaka ödemek için kredi çektim yine ödedim. Bodrum'da bir evimi sattım ve yüklü bir ödeme yaptım" dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
muzaffer19 Ağustos 2023 16:35

Nafaka kadın için değil çocuklar için ödeniyor.

Aynur Aydan10 Ağustos 2023 12:33

Ne kadar ayıp sırf nafaka alırım diye evlenenler var hele kaliteli bir sanatçıya kaç yaşına gelmiş insana ayıp oluyor bizim iş bir var bir yok nasıl ödesin hanım efendi insaflı olun çocugunada ayıp hapis yatarsa babası üzülmemi lütfen evlenirken iyi düşünün çocuk problem oluyor psikolojisi bozuluyor herkes kazanmadan para kapmaya çalışıyor.

Mehmet 9 Ağustos 2023 10:50

Nafakayı savunanlar dilerim sizlerde bir gün ödeyemezsin de hapis kararı kaldırılıp hapse girersiniz. Bakalım o zaman nafakayı savunabilecek misiniz? Biraz empati yapın

Burak Korkmaz22 Temmuz 2023 01:50

Benim de arkadaşımın karisi 600 bin tazminat istedi itiraz etti reddedildi.Nafakaya mecbursun Nafaka mecbur odeyeceksin madem öyle evlemeseydin paran kiymetliyse!

Sonraki Haber Yükleniyor...