Cennetin Çocukları’nda afiş krizi! Ekrana gelmeden olay oldu

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Cennetin Çocukları’nda afiş krizi! Ekrana gelmeden olay oldu
Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yeni yayın döneminin pazartesi itibarıyla başlamasıyla birlikte diziler birer birer sezonu açarken, bu kez yapımların tanıtım afişleri tartışma konusu oldu. TRT 1’in yeni dizisi “Cennetin Çocukları” henüz ekranlara gelmeden, afiş kriziyle gündeme geldi.

Başrollerde İsmail Hacıoğlu, Özgü Kaya, Melisa Şenolsun’un yer aldığı yeni dizi Cennetin Çocukları’nda afiş krizi yaşandı. İlk tanıtım afişi, oyuncular arasında rahatsızlığa yol açtı. 

Ana kadroda yer alan bazı isimlerin afişte bulunmaması ya da afişteki konumlarının beğenilmemesi üzerine görsel iptal edildi. Yapım ekibi, şu sıralar yeni bir afiş tasarımı hazırlıyor.


CENNETİN ÇOCUKLARI DİZİSİNİN KONUSU 

“Cennetin Çocukları”, zorlu bir geçmişten gelen ve yeraltı dünyasında “Büyük İskender” adıyla tanınan İskender’in hayatına odaklanıyor. Suç dolu geçmişini arkasında bırakmak isteyen İskender, hem kendi iç dünyasında hem de ailesiyle olan bağlarını onarma mücadelesine giriyor.

Dizi, vicdan, hesaplaşma, aile bağları ve ikinci şanslar gibi temalar üzerinden ilerliyor. İskender'in yeniden bir hayat kurma çabası, onu geçmişin karanlık yüzüyle yüzleştirirken; aşk, kardeşlik ve affetme gibi insani duygular da ön planda tutuluyor.

Ekranların merakla beklenen dizisi “Cennetin Çocukları”, 15 Eylül Pazartesi akşamı ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkacak.

Cennetin Çocukları’nda afiş krizi! Ekrana gelmeden olay oldu - 1. Resim


CENNETİN ÇOCUKLARI OYUNCU KADROSU

•    İsmail Hacıoğlu – İskender
(Dizinin ana karakteri; geçmişi karanlık, “Büyük İskender” lakaplı eski mafya üyesi)

•    Özgü Kaya – Gönül
(İskender'in hayatında yeni bir sayfa açmasına vesile olan kadın)

•    Melisa Şenolsun – Ayla
(Dizide İskender'in geçmişiyle hesaplaşmasında kilit bir karakter)

•    Zafer Algöz
(Tecrübeli oyuncu, İskender’in geçmişindeki önemli bir figürü canlandırıyor)

Cennetin Çocukları’nda afiş krizi! Ekrana gelmeden olay oldu - 2. Resim


UZAK ŞEHİR’E RAKİP OLACAK

 “Cennetin Çocukları”, bu sezon reyting rekorları kıran Uzak Şehir dizisinin karşısına çıkan ilk yeni yapım olma özelliğini taşıyor.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...