Efsane dizi ‘Leyla ile Mecnun’ sona erdi! Veda haberini senaristi paylaştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Efsane dizi ‘Leyla ile Mecnun’ sona erdi! Veda haberini senaristi paylaştı

MAGAZİN Haberleri

Ekranların sevilen dizisi ‘Leyla ile Mecnun’ 4. sezonu ile veda etti. İzleyicileri üzen haberi dizinin senaristi Burak Aksak sosyal medyada paylaştı.

Yönetmenliğini Onur Ünlü’nün yaptığı senaryosunu ise Burak Aksak’ın yazdığı Leyla ile Mecnun dizisinden seyircileri üzen bir haber geldi. Sevilen dizi ekran yolculuğunu sonlandırdı.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen isimli dijital platformda yayınlanan Leyla ile Mecnun’da Ali Atay, Serkan Keskin,  Cengiz Bozkurt, Deniz Işın, Osman Sonant, Ahmet Mümtaz Taylan, Köksal Engür gibi oyuncular yer alıyordu.

4. SEZONUNDA FİNAL YAPTI

2011-2013 yılları arasında TRT 1'de 3 sezon olarak yayımlanan ve 2021 yılından itibaren ise dijital içerik platformu olan Exxen'de yayımlanmaya devam eden Leyla ile Mecnun sona erdi.  

HOŞÇA KAL LEYLA İLE MECNUN

Dizinin 4. sezonunda final yaptığını senarist Burak Aksak sosyal medyadan duyurdu. Paylaşımında ise şu ifadeleri kullandı:

“Leyla ile Mecnun'un ekran yolcuğu sona erdi. Emeği geçen herkese teşekkürler. Mecnun Çınar'ın da söylediği gibi 'Ben bu oyunu... denedim ama bozamadım'. Hoşça kal Leyla ile Mecnun.”

https://twitter.com/burakaksak/status/1642086738087624704

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...