Esra Erol’dan aile pozu… Oğlunu görenler yorum yağdırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Esra Erol’dan aile pozu… Oğlunu görenler yorum yağdırdı

Magazin Haberleri

Ekranların sevilen sunucusu Esra Erol, eşi Ali Özbir ve çocuklarıyla fotoğraf paylaştı. Erol’un çocuklarının büyüdüğünü gören takipçileri fotoğrafı yorumsuz bırakmadı.

ATV ekranlarında yayınlanan programı sezon arasına giren Esra Erol, soluğu tatilde aldı. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü sunucu, kişisel Instagram hesabından aile pozuna yer verdi.

“BİR AİLE HİKAYESİ”

Ünlü sunucu, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çekti. Ali Özbir ile mutlu bir evliliği olan iki çocuk annesi Erol, sezon arasında tatile gitti, çekirdek ailesi ile verdiği bir pozu “Bir aile hikayesi” notuyla yayınladı.

İdris Ali ve Ömer Erol adında iki oğlu olan sunucu, büyük oğlunun doğum gününe özel yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. 12 yaşına giren İdris Ali’nin fotoğrafını paylaşan sunucuya çok sayıda yorum ve beğeni geldi.

Esra Erol’dan aile pozu… Oğlunu görenler yorum yağdırdı

POZLARINA YORUM ÜSTÜNE YORUM GELDİ

Ünlü ismin çocuklarının büyüdüğünü gören takipçileri şaşkınlıklarını gizleyemedi. Erol'un ilk göz ağrısını gören kullanıcılar, "Ne kadar büyümüş", "Babasıyla annesinin karması", "Hem anne hem babaya benziyor" şeklinde yorumlar yaptı.

Esra Erol'un 2011 yılında dünyaya gözlerini açan büyük oğlu İdris Ali, sakin yapısıyla dikkati çekiyor. Kardeşi Ömer Erol'un daha komik ve hareketli olduğu görülürken, İdris Ali ise sakin ancak yakışıklı olmasıyla öne çıkıyor.

Düzenleyen:  - Magazin
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayperı 26 Temmuz 2023 21:46

Allah nazarlardan saklasyn

Sonraki Haber Yükleniyor...