Kanseri atlatan Boğaç Aksoy setlere dönüyor… Yeni projesi belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kanseri atlatan Boğaç Aksoy setlere dönüyor… Yeni projesi belli oldu

MAGAZİN Haberleri

Bir dönem yer aldığı Arka Sokaklar’da adından söz ettiren Boğaç Aksoy, yakalandığı lenfoma kanseri nedeniyle oyunculuğa ara vermişti. Tedavisi biten Aksoy, setlere dönüyor.

Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar'da rol alan ve adını geniş kitlelere duyuran başarılı oyuncu Boğaç Aksoy, pandemi döneminde lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuştu. Sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında takipçilerine sık sık bilgi veren Aksoy, tedavisini 6 ay önce tamamladı. 

Kanseri yenen ve zor günlere geride bırakan 32 yaşındaki oyuncudan sevindiren bir haber geldi. Aksoy’un yeni projesi için setlere geri döneceği öğrenildi. 

"YENİ FİLMİMİZ İLE SETLERE GERİ DÖNÜYORUM"

Eski sağlığına kavuşan Aksoy, yeni sinema filmi için harekete geçti. Güzel haberi sosyal medya hesabından duyuran oyuncu, paylaştığı fotoğrafın altına şunları yazdı:

“Çekimleri Nisan ayında Bursa’da başlayacak yeni filmimiz ile setlere geri dönüyorum. Bana inancı ve sevgisiyle güç veren sevgili menajerim Tümay Özokur’a ve ekibine emekleri için teşekkür ediyorum. Değerli yapımcımıza, yönetmenimize, senaristimize, oyuncu kadromuza ve tüm set ekibine hayırlı olsun. Sinema projemiz sizlerin de beğenisiyle inşallah seri olarak devam eder. Tüm ekip arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum…”

Kanseri atlatan Boğaç Aksoy setlere dönüyor… Yeni projesi belli oldu

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...