MasterChef Rıfat’ın şansı açıldı! İşi için İstanbul’u terk ediyor, paraya para demeyecek

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
MasterChef Rıfat’ın şansı açıldı! İşi için İstanbul’u terk ediyor, paraya para demeyecek

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

MasterChef’in renkli yarışmacısı Rıfat Yurttaş, konuk olduğu programda gelecek planlarından bahsetti. İzmir’e taşınacağını belirten Yurttaş, kendine bir restoran açacağını açıkladı.

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği MasterChef’te iki kez yarışan Rıfat Yurttaş, meslektaşı Tolga Şener’in YouTube kanalına konuk oldu. Programdan elendikten sonra çalışmalarını sosyal medyadan paylaşan Yurttaş, samimi açıklamalar yaptı. 

MasterChef Rıfat’ın şansı açıldı! İşi için İstanbul’u terk ediyor, paraya para demeyecek - 1. Resim

“ÇEŞME’DE KENDİ YERİMİ AÇIYORUM”

Kendisine yeni bir restoran açacağını duyuran başarılı şef, “Allah kısmet ederse Çeşme'de kendi yerimi açıyorum. Çeşme'de yapacağız inşallah, sezonluk ilk yerimizi orada açacağız. Ben yedi kuşak Çeşmeli’yim zaten” dedi.

“20 MASADAN FAZLASINA HİZMET VEREMEM”

Mekanı olan meslektaşlarına özendiğini söyleyen Yurttaş “100 tane ana kadro yarışmacısından bence 14 dükkan çıkması az ama geneli açtı yani, hele Burger çok tuttu. Ben de özeniyorum. Benim çok gözüm korkak, ben korkak bir insanım yani diyorum ki 20 masayı geçmesin. Ben 20 masadan fazlasına hizmet veremem, böyle korkularım var” şeklinde kaygılarından bahsetti. 

MasterChef Rıfat’ın şansı açıldı! İşi için İstanbul’u terk ediyor, paraya para demeyecek - 2. Resim

“KENDİ BRANŞIMDA RAKİBİM YOK”

Konuşması sırasında MasterChef yarışmasından da bahseden Yurttaş, “Yarışmada ben çok başarılı olamadım. 6. hafta elendim ama yarışma dinamiği ile yemek yapma arasında çok büyük fark var. Bana her şeyi de ama ‘Rıfat çok hızlı yemek yap’ deme. Çünkü gerçekten yemek ritüelleri olan üzerine önceden düşünüp planlama yapılması gereken, ağır ve keyifli gereken bir şey. Benim için yemek bunu ifade ediyor. Ben her zaman çok ağır kanlı bir insandım. Ben rekabet seven bir insan değilim. Ben kendimi Ege mutfağı temsilcisi olarak görüyorum, kendi branşımda rakibim olduğunu düşünmüyorum. MasterChef All Star’da rekabet ve hırs vardı, daha önce katıldığımda öyle değildi” dedi.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...