Eski halini unutun! Yonca Evcimik güzelleşmek için yaptırdığı işlemi açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Eski halini unutun! Yonca Evcimik güzelleşmek için yaptırdığı işlemi açıkladı

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

‘Çılgın Bediş’ adlı diziyle şöhreti yakalayan Yonca Evcimik, estetik yaptıran ünlüler kervanına katıldı. Yüzünü gerdiren 60 yaşındaki sanatçı son haliyle gündem oldu. Evcimik’i görenler “Bambaşka biri olmuş” , “Bu kadar mı fark eder” yorumları yaptı.

‘Abone’ , ‘Bandıra Bandıra’ , ‘Kendine Gel’ , ‘Sallayalım Dünyayı’ adlı şarkılarıyla bilinen ve yıllar önce rol aldığı ‘Çılgın Bediş’ dizisiyle hafızalara kazınan Yonca Evcimik, zaman zaman yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Daha önce karın kası estetiği yaptıran Evcimek, son olarak yüzündeki farklılıkla dikkat çekti. 

Eski halini unutun! Yonca Evcimik güzelleşmek için yaptırdığı işlemi açıkladı - 1. Resim

BEĞENEN DE OLDU BEĞENMEYEN DE 

60 yaşındaki Yonca Evcimik’in yüzüne yaptırdığı işlemler sosyal medyada paylaşıldı. Ünlü sanatçının yüzünü gerdirdiği ve botoks yaptırdığı iddia edildi. Takipçileri ise Evcimik’in yüzündeki değişime kayıtsız kalamadı. Kullancılardan bazıları “Bambaşka biri olmuş” yorumu yaparken, bazıları ise “Gayet yakışmış, abartılı da durmuyor” yorumu yaparak beğenilerini dile getirdi.

Eski halini unutun! Yonca Evcimik güzelleşmek için yaptırdığı işlemi açıkladı - 2. Resim

YONCA EVCİMİK: CERRAHİ BİR İŞLEM DEĞİL

Değişimi çok konuşulan Yonca Evcimik ise kişisel Instagram hesabından bir açıklama yaptı. Evcimik, “Yaptırdığım cerrahi bir işlem değil. Ameliyatsız yüz şekillendirme işlemi değil, estelift’tir” dedi. Bu işlemin ne olduğu konusunda ise küçük bir bilgi notu paylaştı.

Eski halini unutun! Yonca Evcimik güzelleşmek için yaptırdığı işlemi açıkladı - 3. Resim

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...