Ramazan ayının ilk gecesinde rakı fotoğrafı paylaşan Cem Yılmaz’a tepki yağdı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ramazan ayının ilk gecesinde rakı fotoğrafı paylaşan Cem Yılmaz’a tepki yağdı

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Komedyen Cem Yılmaz, Ramazan ayının ilk gecesinde sosyal medya hesabından tepkilere neden olan bir paylaşıma imza attı. Yılmaz’ın Instagram’dan yer verdiği rakılı fotoğrafa kısa sürede onlarca yorum geldi.

Ramazanın ayı 11 Mart Pazartesi (bugün) başladı. İlk oruç için sahura kalkılan bu gecede Cem Yılmaz’ın sosyal medya hesabından yaptığı rakılı paylaşım büyük tepki çekti.

RAMAZAN AYININ İLK GECESİNDE RAKI PAYLAŞIMI

Komedyen Cem Yılmaz, 5.7 milyon takipçili Instagram hesabından rakı masasından çektiği bir fotoğraf paylaştı. Rakı bardağını elinde tutan Yılmaz, paylaşımına bir de şarkı ekledi. Söz konusu kare, kısa sürede onlarca tepkili yorum aldı. 

YORUMLAR PEŞ PEŞE GELDİ

Cem Yılmaz paylaşımı dolayısıyla X’te (Twitter) en çok konuşulanlar arasına girdi. Söz konusu kare, Ramazan ayının manevi atmosferine saygısızlık olarak görüldü. 

Eleştiri oklarının hedefi olan Yılmaz için sosyal medyada “Marifet mi bu şimdi” , “Saygısızlık” , “Bu sefer güldürmedi”, “Her insanın dini inancı kendisini bağlar ama topluma karşı takındığı tavır herkesi ilgilendirir” yorumları geldi. 

Ramazan ayının ilk gecesinde rakı fotoğrafı paylaşan Cem Yılmaz’a tepki yağdı - 1. Resim

Rakılı paylaşımı nedeniyle sosyal medyada eleştiri alan Cem Yılmaz’dan konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...