Sakin Künar Merve Güzel’in babası mı? Müge Anlı DNA testi sonucunu açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Sakin Künar Merve Güzel’in babası mı? Müge Anlı DNA testi sonucunu açıkladı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olan Merve Güzel, ses sanatçısı Sakin Künar’ın babası olduğunu söylemişti. İkiliye DNA testi yapıldı, sonucunu ise bugün Müge Anlı canlı yayında açıkladı.

24 yaşındaki Merve Güzel, babasını aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıktı. Ünlü sunucu, genç kızın yıllardır hasretini çektiği ve babası olduğunu iddia ettiği Sakin Künar’ı dakikalar içinde buldu. 

Sakin Künar Merve Güzel’in babası mı? Müge Anlı DNA testi sonucunu açıkladı

Programa katılan Merve, annesi ve babasının bir gece kulübünde tanıştıklarını, kısa süreli beraber olduklarını anlatmıştı. Ebeveynlerinin dini nikahlı evli olduklarını, sonrasında annesinin hamile kalıp Sakin Künar'a kendisinin 'öldü' dendiğini belirmişti. 24 yıldır baba hasreti çeken Merve’nin çağrısına Sakin Künar’dan cevap gecikmedi. 

Canlı yayınla ekrana gelen programa bağlanan Sakin Künar, yıllar önce Merve’nin annesiyle ilişkisi olduğunu kabul etmiş ancak genç kızın varlığından haberi olmadığını belirtmişti. Künar, açıklamasında “Benim için tam bir süpriz oldu. Ne diyeceğimi bilemiyorum, çok heyecanlandım. Bir kızım olduğunu programda öğrendim. Annesiyle bir geçmişim oldu. Evliyim, iki oğlum var. DNA testi olumlu sonuçlanırsa kızım Merve'ye de sahip çıkacağım” demişti. 

MERVE İLE SAKİN KÜNAR’IN DNA TESTİ SONUCU BELLİ OLDU

Ardından Merve Güzel ile Sakin Künar, DNA testi için laboratuvarın yolunu tutmuştu. Müge Anlı, bugünkü programda testin sonucunu açıkladı. Sonuca göre, Merve’nin 24 yıldır aradığı babası Sakin Künar çıktı. 

Sakin Künar Merve Güzel’in babası mı? Müge Anlı DNA testi sonucunu açıkladı

DNA testinden bekledikleri haberi alan baba kız birbirine sarıldı, o anlar hem stüdyodakilere hem de ekran başındakilere duygusal anlar yaşattı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...