Şarkıcı Zara sarışın oldu! Yeni imajı için anket başlattı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Şarkıcı Zara sarışın oldu! Yeni imajı için anket başlattı

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son dönemde verdiği kilolarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Zara, imaj değişikliğine gitti. Saçlarını sarı yapan ünlü isim, yeni halini sosyal medyadan paylaşıp “Beğenenler kırmızı kalp atsın, beğenmeyenler ise mavi kalp” diye anket başlattı, sosyal medya ikiye bölündü.

Güçlü sesi ve söylediği türkülerle adından söz ettiren, hem Türkiye hem de yurt dışında geniş bir hayran kitlesine ulaşan Zara, imaj değiştirip saçlarını sarıya boyattı. 

SİYAHTAN SIKILDI

48 yaşındaki Zara, uzun zamandır kullandığı siyah saçlarından sıkıldı. Verdiği kilolarla yaza hazırlık yapan şarkıcı, saçlarını da değiştirmeyi ihmal etmedi. 

Siyahtan sarıya geçiş yapan sevilen şarkıcı yeni imajını takipçileriyle paylaşarak “Sarı geçişli saç… Beğenenler kırmızı kalp atsın, beğenmeyenler ise mavi kalp” diyerek anket başlattı. Ünlü ismin hayranları sosyal medyada ikiye bölündü. Bazıları “Muhteşem olmuş” , “Çok yakışmış” şeklindeki yorumlarla beğenilerini dile getirirken, bazıları ise önceki renginin daha iyi olduğunu belirtti.

Şarkıcı Zara sarışın oldu! Yeni imajı için anket başlattı - 1. Resim

KİLO VERME SIRRINI AÇIKLADI

Öte yandan halk ve fantezi müziğinin sevilen ismi, son dönemde verdiği fazla kilolarla dikkat çekmişti. Bir konser öncesi verdiği röportajında konuşan şarkıcı sırrını ise “Bir süredir de diyet yapıyorum. Öğlen 4'ten sonra yemek yemiyorum. Sadece bitki çayları veya ödem attırıcılar kullanıyorum. Günde yaklaşık 16 saat aç kalıyorum. Bunun çok faydasını gördüm” sözleriyle açıklamıştı.

Şarkıcı Zara sarışın oldu! Yeni imajı için anket başlattı - 2. Resim

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...