Arka Sokaklar dizisinde kriz: Set durdu, çekimler iptal!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Arka Sokaklar dizisinde kriz: Set durdu, çekimler iptal!

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kanal D’nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’ın setinde hiç beklenmedik bir olay yaşandı. Dizinin son bölümünün çekimlerinde kostüm krizi çıktı, set bir anda iptal oldu.

Uzun süredir Kanal D’de seyirciyle buluşan Arka Sokaklar’ın setinde herkesi şaşırtan bir olay patlak verdi.  Oyuncuların kostümlerinin olduğu kamyon ortadan kaybolunca setin iptal olduğu duyuruldu, oyuncular neye uğradığını şaşırdı. 

Sevilen dizi Arka Sokaklar yayın hayatına devam ediyor. Efsane karakterlerin olduğu dizi her bölümüyle Cuma akşamlarına damga vuruyor. Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu ve Özlem Çınar gibi başarılı oyuncuların kadrosunda bulunduğu ve 665 bölümdür yayınlanan sevilen yapımın setinde şoke eden bir olay yaşandı. 

Arka Sokaklar dizisinde kriz: Set durdu, çekimler iptal! - 1. Resim

KOSTÜM KAMYONU KAYIPLARA KARIŞTI

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Arka Sokaklar’ın ikinci ekibinin kostüm kamyonu ortadan kayboldu. Aynı zamanda kamyonun da sahibi olan sürücü çekime gelmedi. Kendisine de hiçbir şekilde ulaşılamadı.

Arka Sokaklar dizisinde kriz: Set durdu, çekimler iptal! - 2. Resim

TUTANAK TUTULDU, YASAL İŞLEM BAŞLATILDI

D Media imzalı dizinin çekiminde kullanılan kıyafetler, silahlar ve çelik yelekler de kamyonla beraber gidince oyuncular sete çıkamadı. Dün yapılması planlanan çekim kostüm ve gerekli aksesuarlar yeniden alınıp yarına ertelendi. Konuyla ilgili tutanak tutuldu ve yasal işlem başlatıldı.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...