Oyuncu Murat Ünalmış baba oluyor: Bebeğin cinsiyetini açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Oyuncu Murat Ünalmış baba oluyor: Bebeğin cinsiyetini açıkladı

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Geçtiğimiz yıl sessiz sedasız nikah masasına oturan Murat Ünalmış, baba olacağını duyurdu. Eşinin doğum gününü sosyal medyadan kutlayan oyuncu, bebeğin cinsiyetini de açıkladı.

‘Bir Zamanlar Çukurova’ , ‘Sevda Kuşun Kanadında’ , ‘Gülcemal’ , ‘Deli Gönül’ gibi birçok başarılı dizide rol alan Murat Ünalmış ve eşinden müjdeli haber geldi. Bir yıl önce nikah masasına oturan çift bebek bekliyor. 

Oyuncu Murat Ünalmış baba oluyor: Bebeğin cinsiyetini açıkladı - 1. Resim

Oyuncu Murat Ünalmış ile üç yıl beraberlik yaşadığı Nutiye Akar, geçtiğimiz sene evlendi. Çift, düzenlenen sade törenle nikah masasına oturdu. İkiliyi bu mutlu gününde yakın dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Oyuncu Murat Ünalmış baba oluyor: Bebeğin cinsiyetini açıkladı - 2. Resim

ERKEK BEBEK GELİYOR

Evliliklerinde bir yılı geriden bırakan ünlü çiftten Murat Ünalmış, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla eşinin doğum gününü kutladı. Paylaşımına “İyi ki doğmuşsun canım aşkım, hayatımın anlamı, oğlumun annesi…Seni çok seviyorum” notunu düzen Ünalmış, bu sözlerle baba olacağını duyurdu. Ünalmış, bebeğin cinsiyetinin erkek olduğunu da belirtti. 

Oyuncu Murat Ünalmış baba oluyor: Bebeğin cinsiyetini açıkladı - 3. Resim

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...