Tolgahan Sayışman’ın 9 milyonluk yeni oyuncağı! “İlk siz gördünüz”

Düzenleyen: / Kaynak: Milliyet
- Güncelleme:
Tolgahan Sayışman’ın 9 milyonluk yeni oyuncağı! “İlk siz gördünüz”

Magazin Haberleri  / Milliyet

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, önceki gün lüks aracıyla Etiler’de görüntülendi. Özel plaka otomobiliyle ilgili konuşan Sayışman “Çok yeni sayılmaz, herhalde siz ilk kez gördünüz” dedi.

Arnavut asıllı model Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman, 2017 yılında nikah masasına oturdu. Çift 5 Mayıs 2019 tarihinde ilk çocuğu Efehan'ı, 9 Haziran 2021 tarihinde ikinci çocuğu Alina'yı kucağına aldı. Mutlu bir evlilik sürdüren ikiliden Sayışman, yeni aldığı özel plaka lüks aracıyla adından söz ettirdi. 

‘Lale Devri’ , ‘Siyah İnci’  , ‘Bir Umut Yeter’ gibi projelerde yer alan ve son olarak 'Barbaros Hayreddin: Sultan Fermanı' dizisinde oynayan Tolgahan Sayışman, önceki gün Etiler'de kuaförüne girerken objektiflere yansıdı. Milliyet’te yer alan habere göre; kuaförüne giren oyuncu, "Arkadaşlar başka zaman konuşalım, girip bir saçımı sakalımı kestireyim. Daha geniş zamanda konuşuruz" dedi.

Tolgahan Sayışman’ın 9 milyonluk yeni oyuncağı! “İlk siz gördünüz” - 1. Resim

9 MİLYON TL

Lüks otomobilleriyle dikkat çeken Sayışman, adının son üç harfini taşıyan özel plaka spor aracıyla da ilk kez görüntülendi. Ünlü oyuncunun aracının değerinin yaklaşık 9 milyon TL olduğu öğrenildi. Basın mensuplarının arabası hakkında yönelttiği soruya cevap veren Tolgahan Sayışman, "Çok yeni sayılmaz, herhalde siz ilk kez gördünüz" açıklamasını yaptı.

Tolgahan Sayışman’ın 9 milyonluk yeni oyuncağı! “İlk siz gördünüz” - 2. Resim

s

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Milliyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...