Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan'ın tüylü terliklerinin fiyatı ağızları açık bıraktı

Düzenleyen: / Kaynak: Milliyet
- Güncelleme:
Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan'ın tüylü terliklerinin fiyatı ağızları açık bıraktı

Magazin Haberleri  / Milliyet

Geçtiğimiz sene bir yarışma programında jüri üyeliği yapan Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan, 93 bin TL’lik mavi hırkasıyla çok konuşulmuştu. Turan, bu kez giydiği tüylü terlikleriyle gündem oldu, ünlü ismin tercih ettiği terliklerin fiyatı dudak uçuklattı.

Futbolcu Arda Turan ile Aslıhan Doğan Turan, 2018 yılında nikah masasına oturdu. Hamza Arda Turan ve Asil Aslan Turan adında iki çocuğu bulunan çiftten Aslıhan Doğan Turan, sosyal medyayı aktif kullanıyor. Youtube’daki kendi kanalında program yapan isim, kıyafet tercihiyle adından söz ettiriyor.

Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan türlü terliklerinin fiyatı ağızları açık bıraktı - 1. Resim

42 BİN TL’LİK TÜYLÜ TERLİK

Seçil Erzan’ın fonuna 13.9 milyon dolar kaptırdığını iddia eden Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan 42 bin liralık terliğiyle gündemde. 

Milliyet'te yer alan habere göre, bir moda lansmanına tüylü terlikleriyle katılan Aslıhan Doğan Turan, bunun gerekçesini şöyle açıkladı: “Defile sonrası salaş bir balıkçıya gideceğimiz için topuklu yerine rahat giyinmeyi tercih ettim ve tüylü terliklerimle geldim. Aslında topuklu ayakkabılarla da rahat edebiliyorum.”

HIRKASIYLA TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Daha önce bir moda programında jüri üyeliği yapan Turan, giydiği hırkayla sosyal medyada uzun süre konuşulmuştu. Turan’ın mavi renkteki hırkasının 93 bin TL olduğu ortaya çıkmış, eleştiriler art arda gelmişti. Kullanıcılar “Gösterişçi olmak böyle bir şey işte” , “Sonradan görme olmanın ete kemiğe bürünmüş hali” , “İşi gücü şov” şeklinde yorumlar yapılmıştı. 

Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan türlü terliklerinin fiyatı ağızları açık bıraktı - 2. Resim

“HERKES ÖNÜNDEKİ TABAĞA BAKSIN”

Eleştirilere cevap veren Turan, “O hırkanın rengini çok sevdim ve Londra seyahatimde aldım. Kendi kendime bir hediyeydi. Eşimin çok güzel bir lafı vardır; ‘Herkes kendi önündeki tabağa baksın.’ Çalışıyorum ve maddi gelirim var. Eşim de çalışıyor ve onun da geliri var. Kime ne aldığımdan” şeklinde konuşmuştu.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Milliyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...