Tedavisi sırasında yanından bir an olsun ayrılmıyordu… 13 yıllık erkek arkadaşı Billur Kalkavan’ın kesin ölüm nedenini açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tedavisi sırasında yanından bir an olsun ayrılmıyordu… 13 yıllık erkek arkadaşı Billur Kalkavan’ın kesin ölüm nedenini açıkladı

MAGAZİN Haberleri

Yaklaşık 6 aydır akciğer kanseri tedavisi gören oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan, 59 yaşında hayatını kaybetti. 13 yıllık hayat arkadaşı Buğra Bahadırlı, bu süreçte Kalkavan’ın yanından bir an olsun ayrılmadı. Bahadırlı, ünlü ismin kesin ölüm nedenine ilişkin konuştu.

Oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan, bir süredir akciğer kanseri tedavisi görüyordu. Kemoterapi alan ünlü isim, 59 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

“VÜCUDUNDA BİR MANTAR TÜREMİŞ”

Ünlü oyuncunun uzun süredir birlikte olduğu erkek arkadaşı Buğra Bahadırlı, Habertürk'e konuştu. Bahadırlı açıklamasında Billur Kalkavan’ın kemoterapi sırasında vücudunda mantar türediğini ve enfeksiyon oluşturduğunu belirterek şunları söyledi:

“Kanser tedavisi iyi gidiyordu. Ne var ki kemoterapi sırasında vücudunda bir mantar türemiş. O mantar da enfeksiyona neden olmuş. Buna bağlı olarak bağışıklık sistemi iyice zayıfladı. Son iki hafta ne yemek yiyebildi ne de uyuyabildi. İki gün önce yoğun bakıma alındı ama kalbi daha fazla dayanamadı. Sabah 3.45'te kalbi durdu.”

Tedavisi sırasında yanından bir an olsun ayrılmıyordu… 13 yıllık erkek arkadaşı Billur Kalkavan’ın kesin ölüm nedenini açıkladı

“PAZARTESİ GÜNÜ DEFNEDERİZ”

Buğra Bahadırlı, cenaze törenine ilişkin olarak, "Henüz belli değil. Nereye defnedeceğimizi kardeşiyle karar vereceğiz. Büyük bir olasılıkla pazartesi günü defnederiz.”

BİLLUR KALKAVAN KİMDİR?

Billur Kalkavan, 2 Kasım 1962’de İstanbul’da doğdu. Kadıköy Maarif Koleji'nde eğitim aldı. Şiseyi okuduğu sırada okulu bıraktı. 1984'te Amerika'da liseyi bitirme sınavlarına girdi.

16 yaşında bir mağazada çalışmaya başladı. Sonrasında ise özel bir şirkette çalışmaya devam etti. 18 yaşındayken Güneş Gazetesi'nde Güneri Civaoğlu'nun sekreteri olarak görev yaptı. Güneri Civaoğlu'nun gazetesi satılınca Amerika'ya gitti ve 4 sene kalıp geri döndü.

Ardından sinema dünyasına atıldı. 1969 yılında “Ayrı Dünyalar” adlı filmde ilk kez rol aldı. 1980 yılından itibaren tiyatroya ağırlık verdi. 2000 yılında ''Marion ile Muhammed" adlı tiyatro oyununda oynadı. 2010 yılında 'Konuşmazsak Çatlarım' adlı programı sundu. 2012 yılında haftanın 5 günü 00:00-01:00 arası program yaptı. 2012 yılında TV8'de yayınlanan ve çekimleri Kenya'da yapılan Trophy Türk adlı yarışma programında yer aldı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...