Tiyatro ve sinema oyuncusu Başak Özel hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Tiyatro ve sinema oyuncusu Başak Özel hayatını kaybetti

MAGAZİN Haberleri

Son dakika haberi: Tiyatro ve sinema oyuncusu, seslendirme sanatçısı Başak Özel, 51 yaşında hayatını kaybetti. Özel, 2000 yılından beri birçok sinema filmi, televizyon dizisi ve tiyatro dizisinde rol almıştı. Ünlü oyuncunun hayatını kaybettiği Oyuncular Sendikası'nın Twitter hesabından paylaşıldı.

Son dakika haberine göre, 2000 yılından bu yana Kurtlar Vadisi, Ihlamurlar Altında gibi birçok televizyon dizisi ve sinema filminde rol alan, aynı zamanda tiyatro oyuncusu olan Başak Özel 51 yaşında hayatını kaybetti. 

Acı haber, Oyuncular Sendikası'nın Twitter hesabından paylaşıldı. Paylaşımda, "Meslektaşımız Başak Özel hayatını kaybetti. Ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Çok üzgünüz. Başımız sağ olsun" denildi. 

Tiyatro ve sinema oyuncusu Başak Özel hayatını kaybetti

BAŞAK ÖZEL NEDEN ÖLDÜ? 

Başak Özel'in neden hayatını kaybettiğine dair henüz bir bilgi gelmedi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Meslektaşımız Başak Özel hayatını kaybetti. Ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Çok üzgünüz. Başımız sağ olsun."

Tiyatro ve sinema oyuncusu Başak Özel hayatını kaybetti

BAŞAK ÖZEL KİMDİR? 

Başak Özel,  22 Mart 1971 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimleri alan Başak Özel, Ankara Sanat Tiyatrosu ve Ali Hünal Kabare tiyatrosunda oynadığı roller ile oyunculuk deneyimi kazandı.

Ankara Halk Tiyatrosu ve Ankara Ekin Tiyatrosu'nda görev yapan Başak Özel, ÇASOD üyesidir. Tiyatro dışında sinema ve dizilerde de rol alan Özel, Pembe Patikler, Kurtlar Vadisi, Toprağa Kan Düştü, Ihlamurlar Altında ve Kara İnci gibi yapımlarda rol aldı.

Başak Özel, 26 Mayıs 2017 tarihinde vizyona gire Sinsiran : Yasak Aşk adlı korku filminde Feriha karakterini canlandırdı.

ROL ALDIĞI OYUNLAR

Zübük
Deliler Boşandı
Baba 12 Eylül'de Neredeydin
Yüzsüz
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz
Ast Zoe'nin mektupları
Kayıp Mektuplar

FİLMOGRAFİSİ

Kurtlar Vadisi
Pembe Patikler
Melekler Adası - 2004
Ihlamurlar Altında
Karım ve Annem
Hızlı Adımlar
Gerçek Kesit - 1993

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...